Terme Čatež Slovenija | Agencija Travel Boutique Beograd

KUBA 5* SPECIJAL 〈 Klikni ovde za više informacija 〉

Terme Čatež

Terme Čatež se nalaze između dve reke, Save i Krke, u podnožju planine Gorjanci na samo 430 km od Beograda. Prirodno bogatstvo Termi Čatež je termalna voda koja izvire sa temperaturom 42–63°C i upotrebljava se u zdravstvenim programima. Jedan je od vodećih termalno-turističkih centara u Sloveniji sa bogatom ponudom i programima na vodi. Na vodenoj površini od 13 000 m2 nalaze se termalni bazeni, vodopadi, tobogani, veštački rečni tokovi, dečiji bazen „Ostrvo Pirata“, „Sauna park“ sa osam različitih sauna, kao i Health & Beauty Center sa zadivljujućim rimskim kupatilom i različitim vrstama masaža. Pored vodenih programa rekreacije, Terme Čatež nude i kvalitetan smeštaj i uslugu u mnogobrojnim hotelima kao i aktivan odmor u Sportsko-rekreacionom centaru, golf terene u Mokricama.

Hotel Terme 4*

Hotel Terme 4* Čatež  sa svojom brižljivo oblikovanom ponudom privlačan je gostima koji svoje slobodno vreme žele da provedu učestvujući u različitim programima očuvanja i jačanja zdravlja ili da provedu prijatan dan uz hotelske bazene. Hotel Terme 4* Čatež ima 146 soba i 3 apartmana. Standardne sobe imaju kupatilo, klimu, mini bar, telefon, SAT TV. U sastavu hotela su restoran, a la carte restoran, poslovni centar, prodavnica suvenira i novina, a za goste hotela obezbeđen je i parking.

U sklopu hotela gostima su na raspolaganju unutrašnji i spoljašnji bazen s termalnom vodom, masažerima i whirlpoolima, solarijium, finska sauna i turska kupatila, fitness-studio, kozmetički salon kao i centar za masažu. U Centru se nalaze i omiljena rimsko-irska kupatila, gde se u prijatnom, privatnom prostoru, prepliću dvanaest toplo-hladnih i suvo- vlažnih doživljaja, koji ponesu u potpuno opuštanje tela i duše.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti