Terme Olimia Slovenija | Agencija Travel Boutique Beograd

KUBA 5* SPECIJAL 〈 Klikni ovde za više informacija 〉

Terme Olimia

Cenovnik 2018

Cenovnik 2018.nedelja - četvrtakpetak - subota*vanredni period
Hotel SOTELIA ****Superior85€95€119€
Hotel BREZA ****65€72€91€

Cena paketa je po osobi i uključuje:

 ✓ minimum 2 noćenja na bazi polupansiona u dvokrevetnoj standardnoj sobi,
 ✓ „Wellness bag“ (bademantil i peškir),
 ✓ sveže voće (samo za goste hotela Sotelia)
 ✓ flaša mineralne vode u sobi,
 ✓ kupanje na bazenima Wellness centra Termalija, noćna kupanja u istom centru petkom i subotom,
 ✓ kupanje na bazenima u Termama Tuhelj i u termalnom parku Aqualuna
 ✓ ulaz u Svet sauna wellness centra Termalija (samo za goste hotela Sotelia),
✓ upotreba fitness studija.

*vanredni period: od 2. do 7. januara; od 30. marta do 02. aprila, od 27. aprila do 02. maja, od 20. jula do 20. avgusta, od 27. oktobra do 04. novembra kao i od 21. do 29. decembra.

 

Popusti i doplate za sve pakete

POPUSTI za sve pakete (ukoliko nije drugačije navedeno):    

 • dete do 5 godina GRATIS sa 2 odrasle osobe u sobi
 • od 5 do 12 godina 50% popusta na pomoćnom ležaju
 • od 5 do 12 godina 30% popusta na osnovnom ležaju

✓ odrasla osoba na pomoćnom ležaju ima popust 15%

 

DOPLATE za sve pakete po osobi po danu:

 • BORAVIŠNA TAKSA 1,25€ po osobi dnevno (plaća se na recepciji)
 • PUN PANSION 15€ u hotelu Sotelia / 12€ u hotelu Breza
  ✓ Jednokrevetna soba 26€ u hotelu Sotelia / 15€ u hotelu Breza
  ✓ Hotelski apartman  40% u hotelu Sotelia / 30% u hotelu Breza
  Soba sa balkonom u hotelu Breza 5€

*Polasci su individualni, po izboru putnika.
**Dolazak u hotel i smeštaj u sobe je posle 14:00 sati.
***Napuštanje soba do 11:00 sati. 

 

Napomena:

Wellness centar Termalija će se renovirati tokom 2017/ 2018. U planu je da se renovira spoljašnji deo u prvoj fazi. Do kraja prve faze radova (februar 2018) u svetu sauna će raditi samo 3 saune. Prema planu izvođenja radova udobnost gostiju je na prvom mestu te će se maksimalno truditi da nesmetano teku radovi i da ne remete ugođaj gostiju. U drugoj fazi radova Termalije koji će trajati do juna 2018. renoviraće se unutrašnji deo (bazeni, recepcija, restoran). U periodu radova druge faze u funkciji će biti novi deo Termalije – Family Fun i obnovljen svet saune.

 

Legende govore da su u blizini Podčetrtka topli vodeni vrtlozi još pre četiri veka privlačili posetioce. Od prvog drvenog bazena do danas Terme Olimia su samo promenile svoj izgled, a suština i srž je ostala – termalna voda sa svojim blagotvornim karakteristikama. Terme Olimia se nalaze uz samu reku Sutlu, na samoj granici sa Hrvatskom. Prirodno bogatstvo je lekovita termalna voda temperature 30–37°C. Njena lekovita svojstva su najizraženija u kombinacijama sa tretmanima hidroterapijom, kineziterapijom, elektroterapijom, termoterapijom kao i individualnim zdravstvenim uslugama. Danas su Terme Olimia omiljeno odredište za one koji žele nešto više od samog uživanja u termalnim vodama. Zimski „wellness centri“ Termalija i Orhidelia sa vodenim površinama i velikim izborom razlicitih sauna, kao i letnji termalni park Aqualuna, predstavljaju vrhunsku atrakciju. Pogledajte video i uverite se i  sami. 

Hotel Sotelia 4* superior

Opušteno, osvežavajuce i harmonicno u srcu prirode. Vaš odmor na sasvim drugaciji nacin. Wellness hotel Sotelia u Termama Olimia je neobičan hotel, kakav nećete naći u bližoj i daljoj okolini. Njegova posebnost je uska povezanost sa prirodom. Njegov položaj, njegova razgibana struktura, zeleni krovovi i velike svetle površine kreiraju osecaj uskladene povezanosti sa prirodom iz okoline.

Kapacitet Wellness hotela Sotelia: 135 dvokrevetnih soba, 4 apartmana, 6 suita.

Opremljenost: kupatilo sa tušem ili kadom, WC, TV Sat, radio, telefon, mini bar, sef, bademantil, klima uredaj, prikljucak za internet, internet na TV, balkon, sobe sa povezanim vratima.

Wellness hotel Sotelia nudi još: pansionski restoran Basilicum sa terasom sa 300 mesta i self service bifeom, a la carte restoran Gratiola, bar Barago, vinoteka Virstain, garaža, prodavnica, frizerski salon, deciji mini klub, Wellness centar Spa Armonia, povezanost sa podzemnim hodnikom sa Wellness centrom Termalija, Hotelom Breza i Aparthotelom Rosa (nadkriveni hodnik).

 

Hotel Breza 4*

Hotel Breza je idealan za porodičan i opuštajući boravak. U sklopu hotela je Zdravstveni centar Olimia koji nudi širok spektar tradicionalnih programa kako biste poboljšali kvalitet svog zdravlja. U hotelu Breza se još nalaze i glavni restoran sa 240 mesta za sedenje, koktel bar, frizerski salon, tv studio, prodavnica suvenira, teretana. Hotel Breza je povezan podzemnim prolazom sa Wellness centrom Termalija, Wellnes centrom Orhidelija, Hotelom Sotelia i Aprthotelom Rosa.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti