Avio karte

Najpovoljnije avio karte do bilo koje destinacije na svetu.
Garantujemo odgovor u roku od 24 sata.


Trenutno nema aktuelnih promocija


Zadovoljstvo nam je da vam ponudimo avio karte po najpovoljnijim cenama za domaće, evropske i svetske destinacije!

Potrebna vam je jeftina avio karta ali ne znate ili nemate vremena da tražite najbolju opciju? Pošaljite nam upit! Recite nam kada i gde želite da putujete, koji su vam kriterijumi i prioriteti, a pretragu karata prepustite nama. Spremni smo da vam u svakom trenutku izadjemo u susret i obezbedimo najjeftinije avio karte ili avio karte za prvu klasu, izbor je vaš. Potrudićemo se da vam pronađemo najbolju opciju, bilo da vam je prioritet cena, kraća konekcija, vremena letova, omiljena avio kompanija, količina prtljaga, uslovi promene avionske karte ili bilo šta drugo. Tu smo da vas saslušamo, razumemo i pronađemo vam idealno rešenje. Pošto se najjeftinije avionske karte gotovo po pravilu prodaju dosta pre leta, značajno je da rezervaciju napravite što je ranije moguće.

Za rezervaciju avionske karte potrebni su vam samo željeni termini, destinacije i imena putnika. Rezervacija vas ne obavezuje na plaćanje, već vam “čuva” mesto na željenim letovima po odgovarajućoj ceni dok ne odlučite. Rezervacija avio karte najčešće važi 3 dana, mada u nekim slučajevima to može biti i dosta duže, ili kod promotivnih avio karata kraće, pa često i svega 24h. Uz rezervaciju, dobićete i informaciju o ceni, koliki je rok izdavanja, kakvi su uslovi promena za rezervisanu avio kartu, koji su uslovi otkaza za rezervisanu avio kartu i da li postoje druga nespecifična ograničenja.

Danas je najisplativiji i najsigurniji način kupovine avio karte preko agenta koji će brinuti o svim detaljima i biti vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja, konsultacije i informacije. Sve što je potrebno da uradite je da popunite sva polja u formularu, pošaljete nam podatke i odgovor od nas će vam stići u najkraćem vremenskom roku!

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.