Brazil - Rio 2019 - Individualna Putovanja U Rio | Travel Boutique

Brazil – Rio

Aranžmane prilagođavamo Vama, Vi birate:

 Datum putovanja

√ Broj dana / noćenja

√ Tip hotela i uslugu

Zainteresovani ste za neki drugi period? Pošaljite nam upit.

Economy

999€

po osobi
sa svim taksama

Avio karta:

Swiss Airlines / Economy

Hoteli:

Hotel Copa Sul 3*
7 noćenja sa doručkom

Transfer:

Automobil

Comfort

1.418€

po osobi
sa svim taksama

Avio karta:

Swiss Airlines / Economy

Hoteli:

Hilton Copacabana 5*
7 noćenja sa doručkom

Transfer:

Automobil

Premium

2.187€

po osobi
sa svim taksama

Avio karta:

Swiss Airlines / Economy

Hoteli:

Emiliano Rio de Janeiro 5+*
7 noćenja sa doručkom

Transfer:

Automobil


Koje su prednosti rezervisanja aranžmana preko agencije?

Mi štedimo Vaše vreme
Kompletnu ponudu bez skrivenih troškova dobijate u roku od 24h
Ponudu prilagođavamo Vašim potrebama, navikama i budžetu
Imamo individualan i posvećen pristup svakom klijentu
Rezervisanjem preko naših sistema možete ostvariti značajne uštede
(često smo povoljniji od online pretraživača)

 


Korisno je znati:

  • Valuta – real – BRL (1 EUR=3,4 BRL)
  • Jezik – portugalski
  • Viza – nije potrebna
  • Vakcina – potrebna
  • Klima – tropska klima, preko cele godine je toplo, dok je vlažnost u vazduhu povećana

 


Oslušnite, osetite, zamislite… Rio De Žaneiro!

 

Jedna od najuzbudljivijih destinacija na svetu, Brazil je zemlja prelepih plaža sa puderastim belim peskom, neistraženih kišnih šuma i divljih metropola ispunjenih ritmom. Kao jedna od najvećih država sveta, atrakcije Brazila su beskonačne – od zamrznutih u vremenu kolonijalnih gradova do nestvarnih pejzaža kanjona od crvene stene, gromovitih vodopada, Amazonije i tropskih ostrva sa živopisnim koralima.

Biodiverzitet u Brazilu je legendaran po svom obimu, ova zemlja ima najveću zbirku biljnih i životinjskih vrsta pronađenih bilo gde na zemlji. Na svakom koraku se mogu uočiti egzotične životinjske vrste u Brazilu, uključujući najraznovrsnije papagaje, drekavce, kapibare, ružičaste delfine, džinovske morske kornjače i hiljade drugih vrsta životinja u amazonskom basenu.

Rio de Žaneiro je nekadašnja prestonica Brazila, drugi grad po veličini i najpopularnija destinacija u Brazilu i čitavoj Južnoj Americi. Od tropskih džungli, preko šarenih favela, „šećernih glava“, Kopakabane i sambe, Rio mami ljude sa svih krajeva planete da iskuse deo njegove šarenolike kulture i atmosfere. Rio je fascinantan u toku cele godine, najpopularniji je u periodu karnevala, koji se održava u februaru ili martu. Karneval u Riu je jedna najpoznatijih manifestacija u svetu i da biste prisustvovali, potrebno je da obezbedite sebi smeštaj bar 6 meseci unapred.

Rio ima sve, od fantastičnih plaža Kopakabane i Ipaneme, do boemske četvrti Santa Terese, gde se brda iz šarmantnog kafea imate pogled na „glave šećera“ i fenomenalne uvale grada. Krenite u istraživanje i otkrićete ljubazne meštane, veoma atraktivne, skrivene plaže, guste džungle, a ukoliko želite još dalje, uhvatite kraći let do fantastičnih Iguacu vodopada i dozvolite da vas priroda ostavi bez daha.

U Riu se nigde ne žuri, naučite kako da budete pravi hedonisti uz lokalno stanovništvo. Uživajte u lokalnoj kuhinji, egzotičnom voću, osvežite se u jednom od mnogih đus barova i obavezno probajte fejžoadu, nacionalno jelo od crnog pasulja i mesa. Igra i pesma po uglovima ulica, kafeima i plažama su nazaobilazne i opustite se, nasmejte i zavrtite se u ritmu sambe.