Hoteli na Zanzibaru

The Residence Zanzibar 5+*

Ovaj izuzetan hotel se nalazi na jugoistočnoj obali Zanzibara, 1h vožnje od aerodrome i Stoun Tauna. Okružen je vrtom od 32 hektara. Izlazi na 2 km dugu privatnu peščanu plažu. Nalazi se na prelepoj peščanoj plaži i sastoji se od prelepih vila sa privatnim bazenima, poseduje izuzetan spa centar i jedinstven ambijent za uživanje u svim čulima. Primetan je uticaj evropskog, afričkog i orijentalnog stila u izgradnji i opremanju.

Više informacija

TUI BLUE Bahari Zanzibar (ex Dream of Zanzibar) 5*

Hotel se nalazi na severoistočnoj obali ostrva na beloj peskovitoj plaži između mesta Kiwengwa i Matemwe. Od Stoun Tauna je udaljen oko 45 km. Ovaj luksuzni resort je uređen u stilu arapsko-afričkih palata i nalazi se u velikom tropskom vrtu. Ima pet restorana, 3 bara, dva bazena za odrasle i jedan za decu, dečji meni i bebisiting servis. Uz doplatu se mogu koristiti usluge „Dream“ spa centra.

Više informacija

Sandies Baobab Beach 5*

Sandies Baobab Beach se nalazi u severo-zapadnom delu na plaži Nungwi. Udaljenost od aerodroma je oko 67 km, dok je Stona Town na oko 58 km udaljenosti. Sandies Baobab Beach izgrađen je u afričkom, svahili stilu, poseduje 2 restorana, bar pored bazena (koji radi do 16h), kao i bazen sa ležaljkama i peškirima. Pored toga poseduje i butik. WIFI je dostupan u svim sobama, kao i u zajedničkim prostorijama.

Više informacija

Melia Zanzibar 5*

Melia Zanzibar se nalazi u severo-istočnom delu ostrva na plaži Kiwenga. Aerodrom je udaljen oko 50 km, dok je Stone Town na oko 42 km udaljenosti. Ovaj rizort sa 5* nalazi se na plaži i osnovna mu je usluga All Inclusive. Očaravajuće lepa peščana plaža ispred sopstvenog beach club-a je vredna putovanja! Uz luksuzne sobe i apartmane, sjajnu all-inclusive ponudu i divan spa centar, odmor može da bude idealan.

Više informacija

Gold Zanzibar 5*

Gold Zanzibar se nalazi na severozapadu ostrva, na jednoj od najlepših plaža Zanzibara. Smešten u živahnom centru plaže Kendwa, luksuzno odmaralište je idealno za putnike koji uživaju u zabavama na plaži, na odmoru. Ovde se može uživati u možda i najlepšim zalascima sunca na Zanzibaru. Udaljenost od Stone Town-a je 57 km, dok je internacionalni aerodrom udaljen oko 63 km.

Više informacija

Zuri Zanzibar 5*

Zuri Zanzibar Hotel & Resort se nalazi na zapadu ostrva, u mestu Kendwa i na istoimenoj plaži. Od internacionalnog aerodroma i Stone Town-a je udaljen 50 km i samo 3 km od Nungvija. „Zuri“ znači „divan“ na Svahiliju. Plaža je jedan od glavnih razloga što su sagradili rizort baš na ovom mestu, koja za razliku od ostalih plaža na Zanzibaru kod kojih prilikom oseke morate hodati 500m kako biste plivali, je pozicionirana u velikoj laguni i uvek je savršena i možete se kupati i kada je oseka. Sam hotel se ne sastoji od soba već vila, bungalova i apartmana, koji su odvojeni jedni od drugih i pružaju apsolutnu privatnost.

Više informacija

Royal Zanzibar Beach Resort 5*

Royal Zanzibar Beach Resort se nalazi u severo - zapadnom delu na plaži Nungwi. Udaljenost od aerodroma je oko 65km, dok je glavni grad Stone Town na oko 58 km udaljenosti. Arhitektura je u tipičnom „Swahili“ stilu i hotel je okružen prelepim zelenilom. Ovaj, nedavno renovirani rizort, nudi veličanstven pogled na baštu, bazen, plažu i more. Poseduje 4 bazena, na kojima su gostima hotela dostupne ležaljke, suncobrani, kao i peškiri. Na bazenu i plaži ima po jedan bar, gde možete uživati u osvežavajućim pićima.

Više informacija

Essque Zalu Zanzibar 5*

Prekrasan pogled na indijski okean, udoban smeštaj, kulinarska zadovoljstva i besprekorna usluga čine uslov za nezaboravan odmor na Zanzibaru. Nalazi se na severo-istočnom kraju ostrva, u Nungwi, u neposrednoj blizini mora (jaka plima i oseka). Sa različitim restoranima, spa i wellness centrom, kao i dnevni lobi i bar. Bazen osvetljen raznim bojama, bazen od 50m2, izgleda kao produžetak okeana. Tu je i galerija sa 450m2, gde možete pogledati ili kupiti raznovrsno bilje sa lokalnog, regionalnog i međunarodnog podneblja.

Više informacija

RIU Palace Zanzibar (ex Hideaway Resort & Spa) 5*

Hotel se nalazi na severozapadnoj obali ostrva na beloj peskovitoj plaži u mestu Nungwi. Od Stoun Tauna je udaljen oko 45 km. Ovaj luksuzni resor za parove i porodice je uređen u modernom arapsko-afričkom stilu. Pripada redu „Leading Hotels of the World“ i nalazi se u velikom tropskom vrtu. Ima jedan glavni restoran, dva a-lacarte restorana, dva bara i jedan kafe.Gostima je na raspolaganju veliki bazen, dečji klub, dečji meni i bebisiting servis.

Više informacija

Kilindi Zanzibar 5*

Hotel se nalazi na severnoj obali ostrva na beloj peskovitoj plaži u mestu Nungwi. Ovaj eco-friendly hotel je okružen velikim tropskim vrtom. Ima jedan glavni restoran, jedan grill restoran i 4 bara. Restoran a-la-carte „Samaki“ ima fenomenalan pogled na more. Gostima su na raspolaganju 4 bazena, dečji bazen i đakuzi bazen. Oko bazena se nalaze ležaljke, jastuci, suncobrani i peškiri. Gosti mogu iznajmiti i DVD ili knjigu iz biblioteke. Hotel ima spa centar.

Više informacija

Sea Cliff Resort & Spa 4+*

Hotel se nalazi na zapadnoj strani Zanzibara. Poseduje golf terene i nalazi se na klifu iznad mora. Poseduje glavni restoran, dva infiniti bazena sa pogledom na prelepo more. Plaža je udaljena 150metara od hotela. Lako se dolazi do plaže, kroz vrt možete pešaka ili biciklom. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. Kulinarske specijalitete možete probati u tri restorana, "Mangapwani" glavni restoran služi internacionalna i lokalna jela, "Kobe" restoran koji je lociran blizu bazena služi lagana jela u podne. Golf klub je lociran na privatnoj plaži. Suvenirnica je dostupna u hotelu.

Više informacija

Bluebay Beach Resort & Spa 4+*

Idilični položaj, direktno na beloj peščanoj plaži, na severoistočnoj obali, oko 45 km od grada Stone Town. Aerodrom Zanzibar udaljen oko 45 km. Omiljeni hotel u tipičnom zanzibarskom stilu sa velikim tropskim vrtom sa mnogo palmi. Luksuzno opremljeni rizort raspolaže glavnim restoranom ,,Makuti’’ sa pogledom na more, barom na plaži, a-la-carte restoranom ,,Bahari Grill’’, restoranom ,,Blue Marlin Beach Restaurant’’ i ,,Blue Deli Terrace Café’’. Takođe su na raspolaganju bazen i đakuzi.

Više informacija

Ocean Paradise Resort & Spa 4*

Hotel se prostire na 6.500 ha i okružen je plamama i zelenilom, direktno na prelepoj beloj peščanoj plaži u severo-istočnom delu Zanzibara. Udaljenost od aerodroma je oko 50 minuta vožnje. Arhitekturom hotela dominira uticaj Istočne Afrike. Kompleks poseduje bazenski kompleks, tri restorana, dva bara, prodavnicu suvenira i poslovni centar. Iz glavne zgrade i bungalova možete uživati u prelepom pogledu na Indijski okean. Pun pansion, nacionalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10-23 pm, animacija i zabava, sportske aktivnosti (stoni tenis, fitnes centar, bilijar).

Više informacija

Nungwi Beach Resort by Turaco (ex Doubletree By Hilton Resort Zanzibar) 4*

Direktno na dugoj, beloj, peščanoj plaži na severu ostrva. Malo selo Nungwi je u neposrednoj blizini. Kompleks ima lobi sa rececijom, lobijem za sedenje i internet sobom. 96 soba je raspoređeno u dvospratnim zgradama, koje su u obliku slova L, grupisani oko bazena i bara kod bazena. Pet bungalova, svaki sa po 4 sobe, nalaze se na samoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri su na bazenu i na plaži bez doplate. Na plaži i bazenu služe se piće i grickalice. Ostali sadržaji: glavni restoran i bar, kao i gril na plaži, sa pogledom na more. Povremeno organizovanje zabavnih večeri uz muziku uživo.

Više informacija

Sultan Sands Island Resort 4*

Odmah pored sestrinskog resorta Bluebay Beach Kiwengwa na severo-istočnoj obali Zanzibara, oko 45km od Stone Town. Resort je u arapsko-afričkom stilu, ima nekoliko restorana sa prelepim pogledom na bazen I more, a-la-carte restoran, 2 bara, butik, biznis centar I veliki bazen, odmah pored plaže. U velikom tropskom vrtu su okrugli bungalovi sa dve smeštajne jedinice. Pogodnosti Bluebay Beach Resort-a su na raspolaganju. Dečiji klub 3-13 godina pod nadzorom I sa specijalnim programom. Postoji I specijalni dečiji meni koji je dostupan za večeru. Igralište koje je sa pogledom na more. Babysitting je uz doplatu.

Više informacija

My Blue Hotel 4*

My Blue Hotel se nalazi na severozapadnoj obali Zanzibara, oko 1 km od centra Nungvija, 50 km od Stone Town-a i 55 km od aerodroma. Hotel je izgrađen u skladu sa okolinom, sa svojom originalnošću stvara savršenu atmosferu za opuštajući i miran odmor. Hotel gleda na mirno i bistro more, koje, za razliku od ostatka ostrva, manje je podložno plimama i osekama. Samo 200 metara od hotela nalazi se ribarsko selo Nungwi, gde se možete diviti se lokalnim rukotvorinama, šetati po plaži ili popiti piće u jednom od mnogih barova u ovom području.

Više informacija

The Z Hotel 4*

Nalazi se na severnoj obali Zanzibara, u mestu Nungwi, od glavnog grada udaljen 60 km. Nalazi se na privatnoj peščanoj plaži do koje ima pristup stepenicama. Hotel kombinuje moderan i elegantan dizajn sa tradicionalnim zanzibarskim motivima. Uživajte u fantastičnom pogledu na Indijski ocean sa terase ili uveče šetajući na plaži. Koktel bar sa koga se pruža fenomenalan pogled se nalazi na prvom spratu hotela i nudi pored pica i snekove, sendviče i suši. Na drugom spratu se nalazi i otvoreni bar i kafeterija. Gostima su na raspolaganju besplatne ležaljke i suncobrani oko bazena i na plaži.

Više informacija

Neptune Pwani Beach Resort 4*

Hotel se nalazi u severo-istočnom delu Zanzibara na plaži Kiwengwa. Izgrađen je u tradicionalnom afričkom stilu. U srcu hotela je velika bašta sa dva bazena i dečijim delom i bazenom (ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni). Poseduje glavni restoran i tri a la carte restorana (uz rezervaciju). WiFi je dostupan bez doplate. Doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola.

Više informacija

Hotel Riu Jambo (ex Diamonds la Gemma dell'Est) 4*

Hotel Riu Jambo se nalazi na severnoj obali Zanzibara, na jednoj od najlepših plaža Nungwi. Od aerodroma je udaljen 66 km, od glavnog grada Stone Town 60 km. Riu Jambo je član Riu Hotels & Resorts grupe, renovoviran je 2022. godine. Ovaj prostrani kompleks okružen baštom je savršen izbor za porodice i parove jer nudi razne aktivnosti, večernju zabavu, uživo muziku i predstave za goste svih uzrasta. Hotel u ponudi ima 4 bazena od kojih je jedan sa swim up barom, koji je rezervisan samo za odrasle. Tu je i dečiji bazen u kome mogu uživati najmlađi, kao i u Riu Land dečijem klubu sa timom animatora.

Više informacija

Uroa Bay Beach Resort 3+*

Direktno na jednoj od najlepših plaza na istočnoj obali Zanzibara. Hotel ima 400m privatnu plažu sa ležaljkama I suncobranima, ima 91 sobu, kao I recepciju, butik, glavni restoran, loundge bar sa krovom od palminih grana. U lepo uređenom tropskom vrtu postoji bazen, sa posebnim dečijim bazenom, I u glavnom bazenu je đakuzi. Na sunčanoj terasi su ležaljke, suncobrani I peškiri, bez doplate. Iz bazena postoji bar na plaži I otvoren riblji restoran sa terasom okrenutom ka plaži, gde se pruža predivan pogled na more.

Više informacija

Blu Marlin Village 3*

Hotel se nalazi u mestu Kiwengwa na istočnoj obali Zanzibara, 40 km od Stoun Tauna. Okružen je kokosovim palmama i egzotičnim cvećem. Ima veliki bazen, ležaljke i suncobrane oko bazena i na plaži, u restoranu služi lokalnu i italijansku kuhinju i sveže ulovljenu ribu. Gostima je na raspolaganju besplatni WiFi, bebisiting usluga uz doplatu, dva restorana i kafe bar, transfer od i do hotela.

Više informacija

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.