Hoteli na Zanzibaru

The Residence Zanzibar 5+*

Ovaj izuzetan hotel se nalazi na jugoistočnoj obali Zanzibara, 1h vožnje od aerodrome i Stoun Tauna. Okružen je vrtom od 32 hektara. Izlazi na 2 km dugu privatnu peščanu plažu. Nalazi se na prelepoj peščanoj plaži i sastoji se od prelepih vila sa privatnim bazenima, poseduje izuzetan spa centar i jedinstven ambijent za uživanje u svim čulima. Primetan je uticaj evropskog, afričkog i orijentalnog stila u izgradnji i opremanju.

Više informacija

Kilindi Zanzibar 5*

Hotel se nalazi na severnoj obali ostrva na beloj peskovitoj plaži u mestu Nungwi. Ovaj eco-friendly hotel je okružen velikim tropskim vrtom. Ima jedan glavni restoran, jedan grill restoran i 4 bara. Restoran a-la-carte „Samaki“ ima fenomenalan pogled na more. Gostima su na raspolaganju 4 bazena, dečji bazen i đakuzi bazen. Oko bazena se nalaze ležaljke, jastuci, suncobrani i peškiri. Gosti mogu iznajmiti i DVD ili knjigu iz biblioteke. Hotel ima spa centar.

Više informacija

TUI BLUE Bahari Zanzibar (ex Dream of Zanzibar) 5*

Hotel se nalazi na severoistočnoj obali ostrva na beloj peskovitoj plaži između mesta Kiwengwa i Matemwe. Od Stoun Tauna je udaljen oko 45 km. Ovaj luksuzni resort je uređen u stilu arapsko-afričkih palata i nalazi se u velikom tropskom vrtu. Ima pet restorana, 3 bara, dva bazena za odrasle i jedan za decu, dečji meni i bebisiting servis. Uz doplatu se mogu koristiti usluge „Dream“ spa centra.

Više informacija

RIU Palace Zanzibar (ex Hideaway Resort & Spa) 5*

Hotel se nalazi na severozapadnoj obali ostrva na beloj peskovitoj plaži u mestu Nungwi. Od Stoun Tauna je udaljen oko 45 km. Ovaj luksuzni resor za parove i porodice je uređen u modernom arapsko-afričkom stilu. Pripada redu „Leading Hotels of the World“ i nalazi se u velikom tropskom vrtu. Ima jedan glavni restoran, dva a-lacarte restorana, dva bara i jedan kafe.Gostima je na raspolaganju veliki bazen, dečji klub, dečji meni i bebisiting servis.

Više informacija

Essque Zalu Zanzibar 5*

Prekrasan pogled na indijski okean, udoban smeštaj, kulinarska zadovoljstva i besprekorna usluga čine uslov za nezaboravan odmor na Zanzibaru. Nalazi se na severo-istočnom kraju ostrva, u Nungwi, u neposrednoj blizini mora (jaka plima i oseka). Sa različitim restoranima, spa i wellness centrom, kao i dnevni lobi i bar. Bazen osvetljen raznim bojama, bazen od 50m2, izgleda kao produžetak okeana. Tu je i galerija sa 450m2, gde možete pogledati ili kupiti raznovrsno bilje sa lokalnog, regionalnog i međunarodnog podneblja.

Više informacija

Royal Zanzibar Beach Resort 5*

U severo-zapadnom delu na plaži Ningwi. Pruža prelep zalazak sunca. Udaljenost od aerodroma je oko 70 minuta vožnje. Arhitektura je u tipičnom "Swahili" stilu i hotel je okružen prelepim zelenilom. Poseduje više bazena, Jacuzzi, a swim up bar i ležaljke, suncobrani u peškiri su besplatni. Dva restorana pružaju prave kulinarske specijalitete. U četiri bara možete uživati u osvežavajućim pićima. Hotel poseduje butik, poslovni centar, kozmetički salon i mini klub za decu. U večernjim satim se možete opustiti uz muziku uživo i tradicinalni ples.

Više informacija

Sea Cliff Resort & Spa 4+*

Hotel se nalazi na zapadnoj strani Zanzibara. Poseduje golf terene i nalazi se na klifu iznad mora. Poseduje glavni restoran, dva infiniti bazena sa pogledom na prelepo more. Plaža je udaljena 150metara od hotela. Lako se dolazi do plaže, kroz vrt možete pešaka ili biciklom. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. Kulinarske specijalitete možete probati u tri restorana, "Mangapwani" glavni restoran služi internacionalna i lokalna jela, "Kobe" restoran koji je lociran blizu bazena služi lagana jela u podne. Golf klub je lociran na privatnoj plaži. Suvenirnica je dostupna u hotelu.

Više informacija

Bluebay Beach Resort & Spa 4+*

Idilični položaj, direktno na beloj peščanoj plaži, na severoistočnoj obali, oko 45 km od grada Stone Town. Aerodrom Zanzibar udaljen oko 45 km. Omiljeni hotel u tipičnom zanzibarskom stilu sa velikim tropskim vrtom sa mnogo palmi. Luksuzno opremljeni rizort raspolaže glavnim restoranom ,,Makuti’’ sa pogledom na more, barom na plaži, a-la-carte restoranom ,,Bahari Grill’’, restoranom ,,Blue Marlin Beach Restaurant’’ i ,,Blue Deli Terrace Café’’. Takođe su na raspolaganju bazen i đakuzi.

Više informacija

Hotel Riu Jambo (ex Diamonds la Gemma dell'Est) 4*

Hotel se nalazi na samoj plaži, na severnom delu ostrva pored mesta Nungwi, oko 45 km od centra Stoun Tauna. Luksuzni objekat unutar tropskog virta. Ima 4 restorana, 4 bara i kafe gde se služe sladoledi. Hotel ima veliki bazen sa đakuzijem, laundž za čitanje, prodavnicu. Usluge bebisitinga uz doplatu. Gostima su naraspolaganju ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži.

Više informacija

Neptune Pwani Beach Resort 4*

Hotel se nalazi u severo-istočnom delu Zanzibara na plaži Kiwengwa. Izgrađen je u tradicionalnom afričkom stilu. U srcu hotela je velika bašta sa dva bazena i dečijim delom i bazenom (ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni). Poseduje glavni restoran i tri a la carte restorana (uz rezervaciju). WiFi je dostupan bez doplate. Doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola.

Više informacija

Ocean Paradise Resort & Spa 4*

Hotel se prostire na 6.500 ha i okružen je plamama i zelenilom, direktno na prelepoj beloj peščanoj plaži u severo-istočnom delu Zanzibara. Udaljenost od aerodroma je oko 50 minuta vožnje. Arhitekturom hotela dominira uticaj Istočne Afrike. Kompleks poseduje bazenski kompleks, tri restorana, dva bara, prodavnicu suvenira i poslovni centar. Iz glavne zgrade i bungalova možete uživati u prelepom pogledu na Indijski okean. Pun pansion, nacionalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10-23 pm, animacija i zabava, sportske aktivnosti (stoni tenis, fitnes centar, bilijar).

Više informacija

Nungwi Beach Resort by Turaco (ex Doubletree By Hilton Resort Zanzibar) 4*

Direktno na dugoj, beloj, peščanoj plaži na severu ostrva. Malo selo Nungwi je u neposrednoj blizini. Kompleks ima lobi sa rececijom, lobijem za sedenje i internet sobom. 96 soba je raspoređeno u dvospratnim zgradama, koje su u obliku slova L, grupisani oko bazena i bara kod bazena. Pet bungalova, svaki sa po 4 sobe, nalaze se na samoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri su na bazenu i na plaži bez doplate. Na plaži i bazenu služe se piće i grickalice. Ostali sadržaji: glavni restoran i bar, kao i gril na plaži, sa pogledom na more. Povremeno organizovanje zabavnih večeri uz muziku uživo.

Više informacija

Sultan Sands Island Resort 4*

Odmah pored sestrinskog resorta Bluebay Beach Kiwengwa na severo-istočnoj obali Zanzibara, oko 45km od Stone Town. Resort je u arapsko-afričkom stilu, ima nekoliko restorana sa prelepim pogledom na bazen I more, a-la-carte restoran, 2 bara, butik, biznis centar I veliki bazen, odmah pored plaže. U velikom tropskom vrtu su okrugli bungalovi sa dve smeštajne jedinice. Pogodnosti Bluebay Beach Resort-a su na raspolaganju. Dečiji klub 3-13 godina pod nadzorom I sa specijalnim programom. Postoji I specijalni dečiji meni koji je dostupan za večeru. Igralište koje je sa pogledom na more. Babysitting je uz doplatu.

Više informacija

My Blue Hotel 4*

Na najlepšem delu belle peščane plaže Nungwi. Ribarsko selo Nungwi je na samo 200m od hotela koji je pod italijanskom upravom, renoviran je i ima 97 soba. Smeštene su u izgrađenim paralelnim jednospratnim zgradama, koje se protežu levo i desno od tropskog vrta, koji je u blizini veličanstvene plaže. Sadržaji u hotelu uključuju lobi sa recepcijom, WIFI uz doplatu, glavni restoran-švedski sto, 2 a-la-carte restorana (indijski, arapski, kao i morski plodovi), 2 bara, butik i servis za pranje veša. U tropskom uređenom vrtu, postoji bazen sa đakuzijem i terasom za sunčanje, sa ležaljkama i suncobranima i peškirima uz depozit. Za goste su na plaži na raspolaganju ležaljke, suncobrani i peškiri. Tu je i restoran na plaži.

Više informacija

The Z Hotel 4*

Nalazi se na severnoj obali Zanzibara, u mestu Nungwi, od glavnog grada udaljen 60 km. Nalazi se na privatnoj peščanoj plaži do koje ima pristup stepenicama. Hotel kombinuje moderan i elegantan dizajn sa tradicionalnim zanzibarskim motivima. Uživajte u fantastičnom pogledu na Indijski ocean sa terase ili uveče šetajući na plaži. Koktel bar sa koga se pruža fenomenalan pogled se nalazi na prvom spratu hotela i nudi pored pica i snekove, sendviče i suši. Na drugom spratu se nalazi i otvoreni bar i kafeterija. Gostima su na raspolaganju besplatne ležaljke i suncobrani oko bazena i na plaži.

Više informacija

Uroa Bay Beach Resort 3+*

Direktno na jednoj od najlepših plaza na istočnoj obali Zanzibara. Hotel ima 400m privatnu plažu sa ležaljkama I suncobranima, ima 91 sobu, kao I recepciju, butik, glavni restoran, loundge bar sa krovom od palminih grana. U lepo uređenom tropskom vrtu postoji bazen, sa posebnim dečijim bazenom, I u glavnom bazenu je đakuzi. Na sunčanoj terasi su ležaljke, suncobrani I peškiri, bez doplate. Iz bazena postoji bar na plaži I otvoren riblji restoran sa terasom okrenutom ka plaži, gde se pruža predivan pogled na more.

Više informacija

Blu Marlin Village 3*

Hotel se nalazi u mestu Kiwengwa na istočnoj obali Zanzibara, 40 km od Stoun Tauna. Okružen je kokosovim palmama i egzotičnim cvećem. Ima veliki bazen, ležaljke i suncobrane oko bazena i na plaži, u restoranu služi lokalnu i italijansku kuhinju i sveže ulovljenu ribu. Gostima je na raspolaganju besplatni WiFi, bebisiting usluga uz doplatu, dva restorana i kafe bar, transfer od i do hotela.

Više informacija

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.