Hoteli na Šri Lanci

Anantara Tangalle Peace Haven Resort 5*

Prvi hotel iz lanca Anantara hotela izgrađen je u oktobru 2015.godine na južnoj obali Šri Lanke. Hotel poseduju peščanu plažu dugu 500m, okružen je tropskom vegetacijom, bazenom od 25m sa odvojenim bazenom za decu, 4 restorana, poolbar, suvenir shop, vinski podrum, biblioteku, WiFi na javnim mestima, dečiji klub (4 -14 godina), uslugu bebisitera na zahtev uz doplatu. U večernjim časovima muzički program uživo. Za obilazak okolinih mesta za goste obezbeđen tuk-tuk prevoz.

Više informacija

Heritance Negombo 5*

Na širokoj peščanoj plaži Negomba, nedaleko od brojnih prodavnica i mogućnosti za zabavu. Oko 13 km od aerodroma Colombo. Moderan, ekskluzivan rizort, na odličnom položaju, okružen lepim vrtom. U sastavu hotela se nalaze glavni restoran „Blue Tan“ sa ponudom internacionalnih jela, a-la-carte restoran „Big Fish“ sa morskim specijalitetima i „The Banyan“. Pool bar, cafe „Swiss Bakery & Caffe“, lounge, bazen i besplatan Wi-Fi, upotpunjuju ponudu. U okviru objekta vam je na raspolaganju 7 ugostiteljskih objekata, od restorana morske hrane koji se nalaze na travnjaku s pogledom na okean, do neformalnih mesta kao što su Mad Dog ili pekara Swiss u kojoj možete jesti peciva.

Više informacija

Jetwing Blue 5*

Na prelepoj, dugoj peščanoj plaži u Negombu. Na pešačkoj udaljenosti su male prodavnice. Hoteli “Jetwing Sea“ i „Jetwing Beach“ su u komšiluku. Do grada Colombo 40km, do aerodroma Colombo 12km. Kućno dizajniran, čist hotel. U kulinarskim specijalitetima Šri Lanke možete uživati u otvorenom restoranu „The Kitchen”, koji takođe nudi i internacionalnu kuhinju. Moguće je korišćenje restorana na plaži komšijskog hotela “Jetwing Beach”. Za rekreaciju tu su 2 bazena sa odvojenim dečijim bazenom i delom sa zaštitom od sunca. Dva bara i male prodavnice su takođe blizu. U lobiju hotela internet je besplatan.

Više informacija

Jetwing Beach 5*

Severno od Colomba, lociran na prelepoj dugoj peščanoj plaži. Udaljen oko 3 km od centra Negomba, male prodavnice su blizu. Sestrinski hoteli "Jetwing Blue" i "Jetwing Sea " su u komšiluku. Od aerodorma Colombo je udaljen oko 12 km. Sastoji se iz arhitektonski šarmantnog kompleksa trospratne zgrade i ima otvoren glavni restoran "The Sands", gurmanski restoran "Black Coral", 1 bar, 1 podrum, 2 bazena, ležaljke, suncobrane, peškire na bazenu i plaži, prodavnicu suvenira, zlataru i besplatan pristup internetu.

Više informacija

Royal Palms Beach Hotel 5*

U lepom vrtu sa palmama, unutar kojeg se nalazi veliki kompleks bazena. Hotel je kompletno renoviran 2013. godine. U sklopu svog sadržaja nudi glavni restoran „Ran Thalu“, a-la-carte restoran „Palmetto“, café bar na plaži „The Cabana“, 3 bara, bazeni sa đakuzijem, odvojeni dečiji bazen, radnje, butik. Obližnji Ayurveda centar partnerskog hotela Tangarine Beach, sa svojom ponudom masaža, kozmetičkih tretmana i ayurveda tretmana, stoji takođe gostima na raspolaganju.

Više informacija

Cinnamon Bey 5*

Hotel sa otvorenim stilom gradnje, koji gostima već na dolasku nudi prelep pogled na Indijski okean. Glavni restoran „Bufe“ nudi nacionalna i internacionalna jela. „MEZZ“ je podeljen u 8 šatora i nudi arapske specijalitete. U „800° Degrees“ gostima su na raspolaganju lagana jela pripremljena u drvenoj peći. Ponudu hotela upotpunjuju coffee shop (otvoren 24h), 2 bazena sa odvojenim bazenom za decu, od kojih je jedan isključivo za goste kategorije Deluxe, 2 bara, „ICE“ sa sopstvenom proizvodnjom sladoleda.

Više informacija

Blue Water 5*

Na lepom delu plaže, oko 3 km od centra Wadduwe nalazi se ovaj elegantni resort sa otvorenim načinom gradnje. Dugačke arkade sa stubovima, prostrana unutrašnja dvorišta i lepe vodene terase čine posebno lep ambijent. Hotel sadrži glavni restoran „Admiral’s Room“, a-la-carte restoran „Seven Seas“ i restoran „Nautilus“. Dodatno su tu i 2 bara, pool bar, noćni klub, veliki bazen sa odvojenim delom za decu, radnje, juvelir, frizer.

Više informacija

Vivanta by Taj Bentota 5*

Hotel je izgrađen u kolonijalnom stilu, usred bašte sa brojnim palmama, sa prelepim pogledom na Indijski okean. Od proleća 2013. god., kada je završeno renoviranje, odiše putpuno novim sjajem i elegancijom. Hotel sadrži glavni restoran, kao i 3 a-la-carte restorana, u kojima možete uživati u kulinarskoj reznovrsnosti. Tu su još i bar, bazen sa odvojenim delom za decu, juvelir, lobby lounge, radnje i internet besplatan.

Više informacija

Jetwing Lagoon 4+*

Na obodu Negomba, smešten između Indijskog okeana i lagune Negombo, 7km udaljen od centra grada, od aerodroma Colombo 16km. Novi član Jetwing grupacije, potpuno je renoviran 2012. godine,i ogleda se u jednostavnom, elegantnom dizajnu. Dva restorana "Blue Lagoon" I "Geoffrey's" služe kako internacionalnu tako i domaću kuhinju. Za opuštanje na raspolaganju je bazen dužine 100m, jedan od najvećih bazena na Južnoj i Zapadnoj obali Šri Lanke, sa ležaljkama, suncobranima i peškirima. 2 bara kao i prodavnica suvenira takođe stoje gostima na raspolaganju. Besplatan pristup internetu.

Više informacija

The Eden Resort & Spa 4+*

Nalazi se na samoj plaži u mestu Beruwela, 96 km od aerodroma u Kolombu. Hotel ima glavni restoran i a la carte restoran „Temptation“, kafe, dva bara, đakuzi, radnje, zlataru, frizerski salon, besplatni internet u javnim delovima hotela. Iskrana u glavnom restoranu je na bazi švedskog stola. Ono što čini ovaj resort izuzetnim jeste veliki bazen u tropskom vrtu i prelepa peščana plaža gde su gostima na raspolaganju ležaljke i suncobrani.

Više informacija

Lanka Princess Hotel 4+*

Hotel je izgrađen u tradicionalnom stilu i renoviran u leto 2016. godine. Poznat je po svojoj jedinstvenoj koncepciji: odmor na plaži u kombinaciji sa zdravljem, terapijama i lečenjem. Zato je posebno pogodan za goste koji žele sofisticiranu atmosferu udruženu sa profesionalnim ajurvedskim terapijama. Kompleks je izgrađen u obliku slova U i otvoren prema moru. Iza bazena i uređenih vrtova prostire se Indijski okean. Hotel ima glavni restoran „Batahira“, koji služi domaće i međunarodne specijalitete, kao i „Ayurveda Restaurant“, koji je specijalizovan za ajurvedske specijalitete. U tropskim vrtovima se nalazi bazen sa barom i terasom.

Više informacija

The Surf 4*

Miran i elegantan hotel u lepom vrtu direktno na dugoj peščanoj plađi Bentota, do centra emsta Bentota oko 500m. Iza hotela ide železnička linija do Colomba. Aerodrom Colombo udaljen 90km. Glavni restoran je Le Heritage, nacionalna i internacionalna kuhinja, A la Carte restoran koji služi plodove more. Dva bara, dva bazena, od toga jedan dečiji. Bespltana pristup internetu i mali Spa su gostima na raspolaganju.

Više informacija

Heritance Ayurveda Maha Gedara 4*

Lep hotel ekskluzivno za goste koje interesuje ajurveda. Prijatna atmosfera se oseća u celom kompleksu. Ovde je sve posvećeno autentičnoj ajurvedi. Ajurvedska jela pripremaju se pod nadzorom lekara i služe u glavnom restoranu. Hotel ima veliki bazen, bar sa sokovima, biblioteku, besplatan Wi-Fi i prodavnicu suvenira. Zanatski odeljak na raspolaganju. Direktno na dugoj peščani plaži Beruwela, centar mesta je udaljen oko 2 km. Aerodrom Colombo je udaljen oko 90 km (oko 3h vožnje).

Više informacija

Siddhalepa Ayurveda Resort 4*

Nekoliko puta nagrađivan kao „Najbolji ayurveda hotel“, ovaj objekat pripada Siddhalepa grupi, koja ima više od 80 godina iskustva u ajurvedi. Direktno na moru, oko 65 km od aerodroma Colombo. Iza hotela prolazi železnica. Rizort je izgrađen kao sinaležansko selo oko bazena sa whirlpool-om, ima restoran na plaži, nekoliko prodavnica i Wi-Fi uz doplatu.

Više informacija

Jetwing Ayurveda Pavilions 4*

U Negombu, plaža je na oko 10 minuta hoda. Prodavnice su u neposrednoj blizini. Oko 12 km do aerodroma Colombo (oko 20 minuta vožnje). Ovaj rizort za nepušače je smešten u vrtu, koji je podeljen na male parcele sa vilama koje imaju zasebni ulaz i privatni vrt. U zadnjem delu kompleksa nalazi se sporedna zgrada u kojoj su Classic sobe. Rizort nudi restoran „Herb & Spice“ sa ajurvedskom kuhinjom. Bazen i besplatni Wi-Fi su takođe na raspolaganju.

Više informacija

Jetwing Sea 4*

Na prelepoj peščanoj plaži, kratkom šetnjom stiže se do centra grada sa prodavnicama, restoranima i barovima. Udaljen od aerodroma Colombo 14km. Atraktivno dizajniran sa glavnim restoranom, a la carte restoranom, 3 bara, 2 bazena sa ležaljkama, besplatan internet, prodavnica, zlatara.

Više informacija

COOEE The Palms 4*

Smešten u velikom tropskom vrtu sa velikim bazenom, poziva na uživanje i opuštanje. Na plaži mesta Beruwela. Do Colomba oko 94 km. Rizort ima restoran na bazi švedskog stola „The Golden Palms“ (azijska i mediteranska hrana), a-la-carte restoran na plaži „Fisherman‘s Warf”, jedan bar i veliki bazen sa odvojenim dečijim bazenom, butik, lobby bar, coffee-shop, frizerski salon, spa i besplatan Wi-Fi.

Više informacija

The Long Beach Resort & Spa 3+*

Hotel se odlikuje izuzetno dobrom lokacijom. Idealan je za odmor u opuštenoj atmosferi. Na dugoj, lepoj peščanoj plaži Koggala, oko 14 km udaljen od mesta Galle. Aerodrom Colombo udaljen oko 130 km (oko 3,5h vožnje). Iza hotela je ulica/železnička linija. Jednostavan hotelski kompleks sa glavnim restoranom, odakle se pruža prelep pogled na Indijski okean. U ponudi restorana su raznovrsni tematski švedski stolovi i a-la-carte kuhinja. Dodatno hotel ima bar, pool bar, dva bazena, malu prodavnicu, butik, spa centar i besplatan Wi-Fi.

Više informacija

Hotel J *

Nalazi se na plaži u Negombu i idealan je izbor za putnike koji želi mir i opuštanje. Hotel je udaljen 20 minuta od aerodroma Kolombo. Moderan hotel koji pripada grupaciji hotela Jetwing. Poseduje glavni restoran sa barom i veliku terasu sa barom na vrhu hotela, bazen i besplatan pristup internetu je moguć u celom hotelu.

Više informacija

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.