Šri Lanka hoteli 2018 | Agencija Travel Boutique

KUBA 5* SPECIJAL 〈 Klikni za detalje 〉

Hoteli na Šri Lanci

Anantara Tangalle Peace Haven Resort 5*

Prvi hotel iz lanca Anantara hotela izgrađen je u oktobru 2015.godine na južnoj obali Šri Lanke. Hotel poseduju peščanu plažu dugu 500m, okružen je tropskom vegetacijom, bazenom od 25m sa odvojenim bazenom za decu, 4 restorana, poolbar, suvenir shop, vinski podrum, biblioteku, WiFi na javnim mestima, dečiji klub (4 -14 godina), uslugu bebisitera na zahtev uz doplatu. U večernjim časovima muzički program uživo. Za obilazak okolinih mesta za goste obezbeđen tuk-tuk prevoz.

Više informacija

Vivanta by Taj Bentota 5*

Hotel je izgrađen u kolonijalnom stilu, usred bašte sa brojnim palmama, sa prelepim pogledom na Indijski okean. Od proleća 2013. god., kada je završeno renoviranje, odiše putpuno novim sjajem i elegancijom. Hotel sadrži glavni restoran, kao i 3 a-la-carte restorana, u kojima možete uživati u kulinarskoj reznovrsnosti. Tu su još i bar, bazen sa odvojenim delom za decu, juvelir, lobby lounge, radnje i internet besplatan.

Više informacija

Blue Water 5*

Na lepom delu plaže, oko 3 km od centra Wadduwe nalazi se ovaj elegantni resort sa otvorenim načinom gradnje. Dugačke arkade sa stubovima, prostrana unutrašnja dvorišta i lepe vodene terase čine posebno lep ambijent. Hotel sadrži glavni restoran „Admiral’s Room“, a-la-carte restoran „Seven Seas“ i restoran „Nautilus“. Dodatno su tu i 2 bara, pool bar, noćni klub, veliki bazen sa odvojenim delom za decu, radnje, juvelir, frizer.

Više informacija

Cinnamon Bey 5*

Hotel sa otvorenim stilom gradnje, koji gostima već na dolasku nudi prelep pogled na Indijski okean. Glavni restoran „Bufe“ nudi nacionalna i internacionalna jela. „MEZZ“ je podeljen u 8 šatora i nudi arapske specijalitete. U „800° Degrees“ gostima su na raspolaganju lagana jela pripremljena u drvenoj peći. Ponudu hotela upotpunjuju coffee shop (otvoren 24h), 2 bazena sa odvojenim bazenom za decu, od kojih je jedan isključivo za goste kategorije Deluxe, 2 bara, „ICE“ sa sopstvenom proizvodnjom sladoleda.

Više informacija

Royal Palms Beach Hotel 5*

U lepom vrtu sa palmama, unutar kojeg se nalazi veliki kompleks bazena. Hotel je kompletno renoviran 2013. godine. U sklopu svog sadržaja nudi glavni restoran „Ran Thalu“, a-la-carte restoran „Palmetto“, café bar na plaži „The Cabana“, 3 bara, bazeni sa đakuzijem, odvojeni dečiji bazen, radnje, butik. Obližnji Ayurveda centar partnerskog hotela Tangarine Beach, sa svojom ponudom masaža, kozmetičkih tretmana i ayurveda tretmana, stoji takođe gostima na raspolaganju.

Više informacija

Jetwing Beach 5*

Severno od Colomba, lociran na prelepoj dugoj peščanoj plaži. Udaljen oko 3 km od centra Negomba, male prodavnice su blizu. Sestrinski hoteli "Jetwing Blue" i "Jetwing Sea " su u komšiluku. Od aerodorma Colombo je udaljen oko 12 km. Sastoji se iz arhitektonski šarmantnog kompleksa trospratne zgrade i ima otvoren glavni restoran "The Sands", gurmanski restoran "Black Coral", 1 bar, 1 podrum, 2 bazena, ležaljke, suncobrane, peškire na bazenu i plaži, prodavnicu suvenira, zlataru i besplatan pristup internetu.

Više informacija

Jetwing Blue 5*

Na prelepoj, dugoj peščanoj plaži u Negombu. Na pešačkoj udaljenosti su male prodavnice. Hoteli “Jetwing Sea“ i „Jetwing Beach“ su u komšiluku. Do grada Colombo 40km, do aerodroma Colombo 12km. Kućno dizajniran, čist hotel. U kulinarskim specijalitetima Šri Lanke možete uživati u otvorenom restoranu „The Kitchen”, koji takođe nudi i internacionalnu kuhinju. Moguće je korišćenje restorana na plaži komšijskog hotela “Jetwing Beach”. Za rekreaciju tu su 2 bazena sa odvojenim dečijim bazenom i delom sa zaštitom od sunca. Dva bara i male prodavnice su takođe blizu. U lobiju hotela internet je besplatan.

Više informacija

The Eden Resort & Spa 4+*

Nalazi se na samoj plaži u mestu Beruwela, 96 km od aerodroma u Kolombu. Hotel ima glavni restoran i a la carte restoran „Temptation“, kafe, dva bara, đakuzi, radnje, zlataru, frizerski salon, besplatni internet u javnim delovima hotela. Iskrana u glavnom restoranu je na bazi švedskog stola. Ono što čini ovaj resort izuzetnim jeste veliki bazen u tropskom vrtu i prelepa peščana plaža gde su gostima na raspolaganju ležaljke i suncobrani.

Više informacija

Jetwing Lagoon 4+*

Na obodu Negomba, smešten između Indijskog okeana i lagune Negombo, 7km udaljen od centra grada, od aerodroma Colombo 16km. Novi član Jetwing grupacije, potpuno je renoviran 2012. godine,i ogleda se u jednostavnom, elegantnom dizajnu. Dva restorana "Blue Lagoon" I "Geoffrey's" služe kako internacionalnu tako i domaću kuhinju. Za opuštanje na raspolaganju je bazen dužine 100m, jedan od najvećih bazena na Južnoj i Zapadnoj obali Šri Lanke, sa ležaljkama, suncobranima i peškirima. 2 bara kao i prodavnica suvenira takođe stoje gostima na raspolaganju. Besplatan pristup internetu.

Više informacija

Jetwing Sea 4*

Na prelepoj peščanoj plaži, kratkom šetnjom stiže se do centra grada sa prodavnicama, restoranima i barovima. Udaljen od aerodroma Colombo 14km. Atraktivno dizajniran sa glavnim restoranom, a la carte restoranom, 3 bara, 2 bazena sa ležaljkama, besplatan internet, prodavnica, zlatara.

Više informacija

The Surf 4*

Miran i elegantan hotel u lepom vrtu direktno na dugoj peščanoj plađi Bentota, do centra emsta Bentota oko 500m. Iza hotela ide železnička linija do Colomba. Aerodrom Colombo udaljen 90km. Glavni restoran je Le Heritage, nacionalna i internacionalna kuhinja, A la Carte restoran koji služi plodove more. Dva bara, dva bazena, od toga jedan dečiji. Bespltana pristup internetu i mali Spa su gostima na raspolaganju.

Više informacija

Hotel J *

Nalazi se na plaži u Negombu i idealan je izbor za putnike koji želi mir i opuštanje. Hotel je udaljen 20 minuta od aerodroma Kolombo. Moderan hotel koji pripada grupaciji hotela Jetwing. Poseduje glavni restoran sa barom i veliku terasu sa barom na vrhu hotela, bazen i besplatan pristup internetu je moguć u celom hotelu.

Više informacija

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti