Hoteli u Maleziji

KUALA LUMPUR Mandarin Oriental 6*

U centralnom delu, pored Petronas kula bliznakinja, 30 minuta vožnje od aerodroma. Nagrađivani hotel, elegantan i luksuzan, pruža impresivan pogled na panorama Kuala Lumpura ili na prelepi centralni park. Hotel ima 6 restorana u kojima se nude interancionalni specijaliteti vrhunskih šefova i više barova u kojima se služe vrhunska vina i kokteli. Ne propustite homemade konditorske i pekarske proizvode u "The Mandarin Cake Shop", kao i infinity style pool sa pogledom na park. Hotel ima spa i fitness centar, teniski teren i teren za skvoš.

Više informacija

LANGKAWI The Datai 6*

Idilični prirodno okruženje Datai Bay sa luksuznim spa centrum u dostojanstvenom, mirnom ambijentu. Ovaj luksuzni hotel se nalazi na severozapadu ostrva udaljen oko 1.5 km od duge živopisne plaže Datai Bay. Izuzetna arhitektura skladno se uklapa u tropskoj vegetaciji. Resort se sastoji od centralne zgrade hotela i samostojećih vila. Hotel ima dva bazena sa ležaljkama i suncobranima, fitnes i spa-centar za opuštanje. Resort nudi 4 restorana, bar na plaži i lobi salon, butik i biblioteku sa pristupom internetu. Aerodrom je udaljen oko 20 km. Uživajte u odličnoj, personalizovanoj usluzi uz odmor i opuštanje na najvišem nivou.

Više informacija

LANGKAWI The Ritz-Carlton Langkawi 6*

Na jugozapadu, na 400 metara dugačkoj privatnoj peščanoj plaži, okružen kišnom šumom. Aerodrom: Langkawi, oko 7 km. U jesen 2017. novootvoreni luksuzni rizort, građen u stilu tradicionalnog sela Kampong, skladno se uklapa u okolni pejzaž džungle. Za opuštanje tu je bazen (oko 400 m²) direktno na plaži, kao i infinity bazen (oko 450 m²) za odrasle. Hotel sadrži moderan restoran „Langkawi Kitchen“, restoran na plaži „The Beach Grill“, „Horizon Bar“ (od 16 godina), „Ritz Carlton Spa“ kao i „Ritz Kid’s Club“ sa bazenom za decu. Wi-Fi u celom kompleksu.

Više informacija

KUALA LUMPUR Ascott 5*

Hotel se nalazi u biznis centru Kuala Lumpura, pored Petronas kula bliznakinja i KLCC šoping centra. Pozicija hotela omogućava veliki izbor zabave i obilazaka. Hotel se sastoji od luksuznih studija i apartmana, ima spoljašnji bazen I bazen za decu. Gostima je na raspolaganju fitness centar, sauna, teniski teren, biznis centar, besplatni parking, spa centar I restora Tujo koji nudi lokalne i interenacionalne specijalitete. Luksuzna studija i apartmani su prostrani i imaju u potpunosti opremljenu kuhinju, kupatilo, dnevni boravak i spavaći deo...

Više informacija

LANGKAWI Berjaya Resort 5*

Ovaj veliki resort se nalazi na zapadnoj obali ostrva Langkawi, u zalivu Burau. Na samo nekoliko minuta vožnje doalzi se do prodavnica, restorana i klubova. U blizini se nalaze impozantni „Seven Wells Waterfall”, jedna od prirodnih atrakcija Langkavija. Na samo 10 minuta je Oriental Village odakle se žičarom uspinje do planinskog vrha gde se možete prošetati “Nebeskim mostom”. Hotel se sastoji od kućica za odmor usred tropske prašume. Jednospratne i dvospratne kućice su izgrađene u malajskom stilu i rasprostranjene po ovom velikom “family friendly” hotelskom kompleksu. Hotel ima veliki bazen, bazen za decu, đakuzi i pool bar. Resort ima 8 restorana i barova sa različitim lokalnim i internacionalnim specijalitetima. Pošto je komplesk veliki, na poziv se organizuje prevoz od kućica do restorana, bazena, plaže, itd.

Više informacija

LANGKAWI The Andaman, a Luxury Collection Resort 5*

Ovaj idilični resort je sakriven usred tropske prašume direktno na finoj, beloj peščanoj plaži u prekrasnoj uvali Datai Bay, 35 minuta vožnje od aerodroma. Ekskluzivni hotelski kompleks je pod upravom Starvood i izgrađen u malajskom stilu. Oko velikog bazena su gostima na raspolaganju stolice, suncobrani, dečiji bazen. Na zahtev, možete uzeti snekoe, pića, časopise ili ohlađene peškire. Uživajte u grickalicama tokom dana u Jentai Lounge i na plaži. U nedavno obnovljenom restoranu "Tepian Prema" sa fenomenalnim pogledom možete okusiti regionalna malajska jela kao i internacionalne specijalitete. Pored toga, imate prilike da u a la carte restoranu "Jala" probate ekstravagantne morske specijalitete.

Više informacija

KUALA LUMPUR Hotel Maison Boutique 3*

Ovaj hotel se nalazi u centru Kuala Lumpura, Berjaya Times Square je udaljen na 10 minuta laganim hodom. U blizini hotela su tržni centri Pavilion i Fahrenheit 88, dok je na 15 minuta vožnje udaljena čuvena Kineska četvrt. Hotel je izgrađen 2013. godine i tematski je koncipiran. Svaka soba ima određenu temu: Atlantida, Džejm Bond, Merilin Monro, bajke, Arapske noći. Hotelski bistro nudi malajske specijalitete, ali i japansku i zapadnu kuhinju. Gosti mogu koristiti fites centar, parking, internet.

Više informacija

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.