Hoteli u Maleziji

LANGKAWI The Datai 6*

Idilični prirodno okruženje Datai Bay sa luksuznim spa centrum u dostojanstvenom, mirnom ambijentu. Ovaj luksuzni hotel se nalazi na severozapadu ostrva udaljen oko 1.5 km od duge živopisne plaže Datai Bay. Izuzetna arhitektura skladno se uklapa u tropskoj vegetaciji. Resort se sastoji od centralne zgrade hotela i samostojećih vila. Hotel ima 4 a la carte restorana, bazen sa ležaljkama i suncobranima, fitnes i spa-centar za opuštanje. Resort nudi bar na plaži i lobi salon, butik i biblioteku sa pristupom internetu. Aerodrom je udaljen oko 30 km. Uživajte u odličnoj, personalizovanoj usluzi uz odmor i opuštanje na najvišem nivou.

Više informacija

LANGKAWI The Ritz-Carlton Langkawi 6*

Na jugozapadu, na 400 metara dugačkoj privatnoj peščanoj plaži, okružen kišnom šumom. Aerodrom: Langkawi, oko 7 km. U jesen 2017. novootvoreni luksuzni rizort, građen u stilu tradicionalnog sela Kampong, skladno se uklapa u okolni pejzaž džungle. Za opuštanje tu je bazen (oko 400 m²) direktno na plaži, kao i infinity bazen (oko 450 m²) za odrasle. Hotel sadrži moderan restoran „Langkawi Kitchen“, restoran na plaži „The Beach Grill“, „Horizon Bar“ (od 16 godina), „Ritz Carlton Spa“ kao i „Ritz Kid’s Club“ sa bazenom za decu. Wi-Fi u celom kompleksu.

Više informacija

KUALA LUMPUR Mandarin Oriental 5+*

U centralnom delu, pored Petronas kula bliznakinja, 30 minuta vožnje od aerodroma. Nagrađivani hotel, elegantan i luksuzan, pruža impresivan pogled na panoramu Kuala Lumpura ili na prelepi centralni park. Hotel ima 6 restorana u kojima se nude interancionalni specijaliteti vrhunskih šefova i više barova u kojima se služe vrhunska vina i kokteli. Ne propustite da probate domaće konditorske i pekarske proizvode u „The Mandarin Cake Shop“, kao i infinity style pool sa pogledom na park. Hotel ima spa i fitness centar, teniski teren i teren za skvoš.

Više informacija

LANGKAWI The Andaman, a Luxury Collection Resort 5*

Ovaj idilični resort je sakriven usred tropske prašume direktno na finoj, beloj peščanoj plaži u prekrasnoj uvali Datai Bay, 35 minuta vožnje od aerodroma. Ekskluzivni hotelski kompleks je pod upravom Starvood i izgrađen u malajskom stilu. Oko velikog bazena su gostima na raspolaganju stolice, suncobrani, dečiji bazen. Na zahtev, možete uzeti snekoe, pića, časopise ili ohlađene peškire. Uživajte u grickalicama tokom dana u Jentai Lounge i na plaži. U nedavno obnovljenom restoranu "Tepian Prema" sa fenomenalnim pogledom možete okusiti regionalna malajska jela kao i internacionalne specijalitete. Pored toga, imate prilike da u a la carte restoranu "Jala" probate ekstravagantne morske specijalitete.

Više informacija

KUALA LUMPUR Ascott 4*

Hotel se nalazi u biznis centru Kuala Lumpura. Pozicija hotela omogućava veliki izbor zabave i obilazaka. Do Međunarodnog aerodroma Kuala Lumpur stiže se za 60 minuta vožnje. Hotel se sastoji od luksuznih studija i apartmana, ima spoljašnji bazen i bazen za decu. Gostima je na raspolaganju fitness centar, sauna, teniski teren, biznis centar, besplatni parking, spa centar i restora Tujo koji nudi lokalne i interenacionalne specijalitete.

Više informacija

LANGKAWI Berjaya Resort 4*

Ovaj veliki resort se nalazi na zapadnoj obali ostrva Langkawi, u zalivu Burau. Na samo nekoliko minuta vožnje doalzi se do prodavnica, restorana i klubova. U blizini se nalaze impozantni „Seven Wells Waterfall”, jedna od prirodnih atrakcija Langkavija. Na samo 10 minuta je Oriental Village odakle se žičarom uspinje do planinskog vrha gde se možete prošetati “Nebeskim mostom”. Prostran kompleks u vidu tzv. chalet kuća, okružen tropskom kišnom šumom. Jednospratne i dvospratne kuće napravljene su u malajskom stilu i prostiru se na velikom hotelskom kompleksu više srednje klase. Panoramski pogled na zaliv sa velikog bazena sa terasom za ležanje, odvojenim dečjim bazenom, đakuzijem i barom na bazenu. Ležaljke, peškiri i suncobrani na bazenu i na plaži. U sklopu kompleksa je 8 restorana i barova.

Više informacija

KUALA LUMPUR Greystone Boutique Hotel (ex Hotel Maison Boutique) 3*

Hotel se nalazi u Kuala Lumpura, oko 5minuta do stanice Imbi tube. Beryl's Chocolate Kingdom je samo 1km udaljen. Hotel je udaljen samo par minuta hoda od Low Yat Plaza. Izgrađen je 2012. godine i tematski je koncipiran. Svaka soba ima određenu temu: Atlantida, Džejm Bond, Merilin Monro, bajke, Arapske noći. Hotelski bistro nudi malajske specijalitete, ali i japansku i zapadnu kuhinju. Gosti mogu koristiti fites centar, internet.

Više informacija

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.