Hoteli na Koh Samuiu

W Retreat Koh Samui 5*

Menam se nalazi na severu ostrva. Direktno ispred luksuznog bisera W Retreat Koh Samui, na oko 800m, prostire se prelepa pla.a nad kojom se nadvijaju kokosove palme. Centar Menama udaljen je samo oko 10 min. Transfer od aeorodroma traje oko 25 minuta, do Chaweng-a ima oko 20 minuta. Lifestyle resort, grupacije W, sa svojim jednostavnim i modernim dizajnom sagra.en je krajem 2010 godine. Stil, servis i posebnost W Retreat-ova sa sopstvenim Brandingom, su za sad jedinstveni na Koh Samuiu i Tajlandu. Dobrodošli u “World of WOW!” Centralnomesto u resortu je “W Lounge.” Ovo nije lobi u običajnom stilu već je kombinovan sa udobnim kutkovima za sedenje za ćaskanje, susrete, slušanje muzike, čitanje ili za uživanje u ispijanju koktela u “WOO BAR-u.” Tokom večeri ovde nastupa DJ ili se odigrava neka predstava “W HAPPENINGS.” U tajlandskim i internacionalnim kulinarskim specijalitetima možete uživati u restoranu “The Kitchen Table.” Direktno na plaži se nalazi Fine Dining restoran “Namu” u kom se servira japanska i azijska kuhinja, i koji uveče nudi “Večeru pod zvezdama.”

Više informacija

Melati Beach Resort and Spa 5*

Na severo-istoku ostrva Koh Samui, direktno na plaži u Thongsonovom zalivu, nalazi se ovaj sa puno ukusa uređeni resort. Transfer od aerodroma traje oko 10 min, a za 15 minuta stižete u Chaweng u kom se nalaze mnogobrojne mogućnosti za kupovinu i provod. Ovaj luksuzni hotelski kompleks spaja tradicionalni južno-tajlandski stil sa modernim elementima. Usred tropskog vrta sa potocima, nalaze se 2 bazena sa odvojenim dečijim bazenom i pool barom. Dva odlična restorana serviraju morske plodove, nacionalnu i tradicionalnu kuhinju. U ponudi su još Beach bar, fitnes centar, mala knjižara (većinom na engleskom jeziku) sa internet kutak (besplatno) i kutak za čitanje. Spa centar nudi opuštajuće tretmane za dušu i telo. Wireless internete priključak je u celom resortu besplatan.

Više informacija

Anantara Bophut Resort and Spa 5*

Ovaj čarobni resort se nalazi direktno na dugačkoj plaži Bophut-a. Za par minuta stiže se do malog mesta Bophut sa prodavinicama i restoranima. Do popularne plaže Chaweng- a ima oko 20 min vožnje. Transfer od aerodroma Koh Samui traje oko 20 minuta. Ovaj resort izgrađen je u tipičnom tajlandskom stilu i nalazi se usred tropskog vrta. Ovde, u jedinstvenom ambijentu, možete uživati u tajlandskom servisu i posebnom šarmu resorta. Kompleks raspolaže sa velikim bazenom sa Whirlpool-om, spa centrom sa salonom lepote, izborom masaža, aromatičnim terapijama i Ayurveda tretmanima. U ponudi su još biblioteka, dečiji klub sa nadzorom (bez doplate) i prodavnica suvenira. Za kulinarsko uživanje zaduženi su „Full Moon Italian“ restoran sa mediteranskom kuhinjom i još jedan restoran sa internacionalnom i tajlandskom kuhinjom. Bar „Eclipse“ u ponudi ima izvanredne koktele.

Više informacija

Renaissance Koh Samui 5*

Na severnom kraju Lamai plaže, na malom obroku, nalazi se ovaj resort. Kompleks se prostire do mora i nudi privatni pristup plaži. Do centra Lamai-a ima samo nekoliko minuta vožnje. Chaweng je udaljen oko 20 minuta vožnje. Ekskluzivni hotelski kompleks, visokog komfora, sačinjen je od 3 višespratnih, na obroku pozicioniranih, glavnih objekata (deluxe sobe), elegantnim lobijem i 2 bazena sa pool barom (jedan bazen dužine od 50m u blizini glavnih zgrada i jedan na plaži sa integrisanim dečijim bazenom). Pool vile nalaze se u jednom tropskom vrtu u donjem delu kompleksa. U luksuzne pogodnosti ovog resorta spadaju i jedan butik, biblioteka, 2 restorana, tapas bar i prostrani spa centar. Wireless internet priključak je u celom kompleksu dostupan uz doplatu.

Više informacija

Bandara Resort and Spa 4+*

Direktno na dugačkoj peščanoj plaži i udaljen na samo oko 15 min vožnje od živopisnog Chaweng-a i aerodroma. Do centra Bophut-a ima par minuta hoda. 150 soba raspoređeno je u više 2- i 3-spratnih objekata dok se 28 Pool vila nalaze u blizini plaže. Kompleks raspolaže sa jednim otvorenim i velikim lobijem sa mogućnostima za sedenje i lobi barom, 2 bazena sa odvojenim dečijim bazenom, prodavnicom suvenira, Coffe Shop-om i restoranom, direktno na plaži, sa internacionalnom i tajlandskom kuhinjom. Ponudu zaokružuje dobrooprmljeni spa centar, fitnes centar, salon lepote, CD/DVD biblioteka i besplatan internet pristup na celom kompleksu.

Više informacija

Chaweng Regent Beach Resort 4*

Na plaži od finog peska. U neposrednoj blizini nalaze se razne mogućnosti za kupovinu i zabavu. Ovaj hotel sa ukupno 139 soba sačinjen od više objekata na sprat i nekoliko bungalova. Open-Air restoran sa internacinalnom kuhinjom i još jedan restoran sa mediteranskom kuhinjom, su tu da ispune vaše kulinarske želje. Postoje dva predela sa bazenima koji uključuju bazen za decu i pool bar. Jedan bazen je neposredno uz plažu. Spa centar „Escape“ nudi široku paletu masaža i tretmana za lepotu. Wireless internet je uz doplatu na raspolaganju na celom kompleksu.

Više informacija

Impiana Resort Chaweng Noi 4*

Hotel se nalazi u zalivu Chaweng Noi-a. Za samo oko 5-10 minuta vožnje stiže se do centra Chawenga u kojem se nalaze restorani i razne mogućnosti za kupovinu. Hotelski kompleks, sa ukupno 98 soba, sačinjen je od više 3-spratnih objekata koji su raspoređeni po celom kompleksu, sa pogledom na baštu, bazen ili more. Resort raspolaže sa panorama restoranom, sa krovnom terasom i azijskom i internacionalnom kuhinjom, i sa barom na plaži. Za decu postoji dečiji bazen. Spa centar „Swasana“ nudi oporavak i opuštanje. Wireless internet vam je besplatno dostupan u celom kompleksu.

Više informacija

Baan Talay Resort 3+*

U južnom delu Chaweng-a, direktno na pešćanoj plaži, prostire se ovaj kompleks. Centar, u kom se nalaze resturani, barovi i razne mogućnosti za kupovinu i provod, nalazi se na samo nekoliko minuta hoda. Udaljenost od aerodroma iznosi oko 15 minuta. Ovaj prijatan resort sa bungalovima nalazi se usred održavanog, tropskog vrta. Direktno na plaži se nalazi restoran sa barom u kom možete uživati u tajlandskoj i internacionalnoj kuhinji. Na raspolaganju je i bazen. Wireless internet priključak je u celom resortu moguć uz doplatu.

Više informacija

Ibis Bophut Samui 3*

Direktno na peščanoj plaži Bophut. Popularno mesto „Fisherman´s Village“ udaljeno je samo nekoliko minuta vožnje. Oko 20 minuta vožnje do dinamičnog mesta Chaweng sa brojnim restoranima, barovima i mogućnostima za šoping. Hotelski autobus do Chaweng-a u 18h i 19h, nazad do hotela u 22h (uz doplatu). Aerodrom: Koh Samui, oko 8 km. Ovaj moderan hotel ima na raspolaganju restoran „It´s all about Taste“, u kojem možete uživati u regionalnim jelima i opuštenoj atmosferi na terasi, a uveče se opustite na bazenu uz ukusne koktele.

Više informacija

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.