Hoteli u Abu Dabiju

Emirates Palace 6*

Smeštena na zapadnom kraju Corniche Roada, na 1,3 km dugom delu lepe privatne peščane plaže. Raskošna palata, poznate Kempinski hotelike grupacije, sa imperesivnim atrijumom. Smešten je na površini od 100 hektara u prelepom baštenskom kompleksu. Blizina pustinjskih predela je velikom merom svojim bojama i formama ostavila utisak na arhitekturu hotela. Kupola visine 72,6 metara nadvisuje 113 ostalih manjih staklenih kupola, ukrašenih raznovrsnim mozaicima.14 restorana, barova i loungeva nude gostima kulinarske specijalitete iz celog sveta.

Više informacija

Shangri-La Hotel - Qaryat Al Beri - Abu Dhabi 6*

Nalazi se na Abu Dhabi Creek-u, na dva odvojena dela peščane plaže, oko 20km od centra grada i 15 km od aerodroma Abu Dhabi. Luksuzni hotelski kompleks u tipičnom arapskom stilu, uređen sa mnogo pažnje prema detaljima. Hotel je deo kompleksa na 8,5 ha čijom sredinom u dužini od 750 metara prolazi vodeni put, po kojem saobaćaju takozvani „abrasi“ , kojima možete doći sa jednog na drugi deo kompleksa. Hotel ima 5 odličnih restorana sa specijalitetima iz svih krajeva sveta.

Više informacija

Park Hyatt Abu Dhabi Hotel and Villas 6*

Ekskluzivan hotel smešten na Saadiyat Island, direktno na oko 9km dugoj peščanoj plaži od belog peska. Iza hotela nalazi se objekat Saadiyat Beach Golf Course. Oko 8km do centra grada, aerodrom Abu Dabi: oko 30km. Savremeni ambijent, savršen minimalistički dizajn u pravilnim linijama i sa arapskim elementima, predivan vrt sa tropskim palmama okružuje hotel i dočarava izuzetnu opuštajuću atmosferu. Beach House se nalazi direktno na plaži, pruža sjajan pogled na plažu.

Više informacija

Sofitel Abu Dhabi Corniche 5*

Moderan hotel, inspirisan francuskim Art Deco stilom, nalazi se na Corniche Road-u, direktno na obali Abu Dabia, sa pogledom na Persijski zaliv i Dhow luku. Aerodrom Abu Dabi udaljen oko 35km. Tajlandska jela možete probati u restoranu „Silk&Spice“, riblje specijalitete i plodove mora u „La Mer Seafood“. U baru pored bazena možete se osvežiti svežim pićima i snackovima. Na krovnoj terasi na 8. spratu nalazi se bazen, a za opuštanje i odmor stoje vam na raspolaganju „So Spa“ sa saunom, parnim kupatilom i whirlpool-om, kao i velikom ponudom masaža.

Više informacija

Yas Viceroy 5*

Impresivan, moderno dizajniran hotel je integrisan sa trkačkom stazom Formule 1 na Yas Island-u, direktno u Yas Marini. U neposrednoj blizini „Yas Links“ golf terena, parka „Ferrari World“ i aqua parka „Yas Waterworld“. „Yas Island Marina Circuit“ se pruža duž sredine kompleksa, a najbolji pogled pruža se iz „Rush Bar“-a. Dva dela zgrade su povezana sa 5.100 staklenih panela, koji formiraju krov hotela. Ova impresivna konstrukcija zapravo simbolizuje ribarsku mrežu koja se preko mora baca u vodu i na taj način veže modernu arhitekturu sa tradicijom Abu Dabia

Više informacija

The St. Regis Abu Dhabi 5*

Izvanredno lepa opremljenost, kao i prvoklasna usluga, očekuje vas u St. Regis Abu Dhabi hotelu, direktno na Corniche promenadi, koja je savršena za šetnje uz more i plažu, i sa prelepim pogledom na grad Abu Dabi. Ima impresivni prijemni hol sa prelepim mermerom i raskošnim lusterima, stvara neopisiv doživljaj pri samom ulasku u hotel. Sadrži četiri prvoklasna restorana koja nude mogućnost za pravi gastronomski užitak. Sobe i autentični apartmani tipa "suite" nudi veličanstven pogled na atraktivni Korniš u Abu Dabiju.

Više informacija

Le Meridien Abu Dhabi 4*

Hotel se nalazi direktno na hotelskoj peščanoj plaži sa pogledom na novi deo grada i ostrva Suwwah Island, udaljen samo nekoliko minuta hoda do Abu Dhabi Corniche Road-a. Aerodrom Abu Dabi udaljen oko 40 km. Tradicionalni hotel smešten u negovanom vrtu sa raznovrsnom kulinarskom ponudom u 13 restorana, koji između ostalog nude jela tajlandske, italijanske, mediteranske, meksičke i internacionalne kuhinje. 2 velika bazena, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani na plaži stoje na raspolaganju gostima.

Više informacija

Golden Tulip Downtown Abu Dhabi 4*

Hotel se nalazi u centru grada Abu Dabija. Udaljenost od međunarodnog aerodroma Abu Dabija do hotela iznosi 37 km i oko 35 minuta vožnje. Smešten u savršenom centralnom mestu, hotel nudi opuštajući i prostran smeštaj za porodice, rukovoditelje i odmor. Sastoji se od dobro opremljenih soba, celodnevnog restorana za ručavanje, dnevnog boravka, sale za sastanke i događanja i wellness objekata u kombinaciji sa vrhunskom uslugom i sadržajima.

Više informacija

Mercure Abu Dhabi Centre Hotel 3*

Hotel se nalazi u samom centru biznis i šoping distrikta u Abu Dabiju, 45 km udaljen od aerodroma u Abu Dabiju. Gostima je na raspolaganju besplatni šatl prevoz do Abu Dhabi Mall i Marina Mall. Hotel ima dva bara i pet restorana od kojih je i restoran „Le Beaujolais“, proglašen za najbolji franscuski bistro u Abu Dabiju. Gostima je naraspolaganju veliki parking, spoljašnji bazen koji se greje u zimskim mesecima, fitnes centar, sauna, đakuzi, frizerski salon, salon lepote, prodavnica suvenira, diskoteka...

Više informacija

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.