Agencija “Travel Boutique” postala punopravna članica YUTA

23.12.2015

Turistička agencija “Travel Boutique” i ove godine je obnovila garanciju putovanja u Nacionalnoj asocijaciji turističkih agencija „YUTA“ i dobila oznaku u vidu originalne nalepnice sa znakom i godinom za koju važi izdata garancija.
Podsećamo da je na sednici Upravnog odbora YUTA-e, održanoj 23. oktobra 2015. godine, potvrđena kandidatura za članstvo turističke agencije “Travel Boutique”, a u decembru iste godine agencija je i zvanično postala punopravna članica Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije.

Uloga YUTA-e je značajna u izradi predloga za donošenje novih ili poboljšanje postojećih zakonskih regulativa koje definišu poslovanje turističke privrede. Svi pravilnici i regulative koje je YUTA usvojila dovode do visokog kvaliteta usluge i zaštite putnika. Takođe, tu je i 11 odbora koji se bave svim specifičnostima rada turističkih agencija u raznim oblastima – aviosaobraćajem, reciptivnim i emitivnim turizmom, omladinskim i đačkim turizmom. YUTA predstavlja i zastupa interese svojih članica pred državnim institucijama, nacionalnim i međunarodnim organizacijama i medijima.

YUTA je osnovana 1954. godine i broji 264 punopravne članice i 76 pridruženih članica.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.