Ana Petrović nominovana za nagradu „Najbolji mladi menadžer“

12.12.2015

anapetrovic-kancelarijaDirektorka turističke agencije “Travel Boutique”, Ana Petrović, po drugi put je nominovana od strane Srpske asocijacije menadžera (SAM) za nagradu “Najbolji mladi menadžer”.
Nagrada se dodeljuje mladim menadžerima (do 35 godina starosti), a uslovi koji su potrebni da bi ispunili kriterijume za dobijanje nagrade su: kreativnost i inovativnost, vizionarstvo, razvoj i vođenje tima, kao i da iza sebe imaju dobre poslovne poduhvate, odnosno ostvarene rezultate.

Pored Ane Petrović, za ovu nagradu su nominovani i direktori kompanija Telenor Banka, Zlatiborac, Bel Medic, Termovent, Hotel Galleria, Hompage i Atria Group.
SAM Godišnja nagrada ima za cilj unapređenje poslovnog okruženja za menadžere, promovisanje dobrih poslovnih praksi, afirmisanje onih kompanija, menadžera, obrazovnih institucija i novinara koje se zalažu za bolje uslove poslovanja, kao i za bolji život svih građana u celini, kao i za dalju profesionalizaciju i promociju menadžerske struke.
Nagrada će biti dodeljena 15.decembra na Gala večeri u hotelu Hyatt Regency.

Ana Petrović je član SAM-a od 2012. godine. Kompaniju Travel Boutique je osnovala 2010. i od tada je prate zapaženi poslovni uspesi.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.