Daleke destinacije nikad bliže

07.06.2016

travelboutique-logobanerKada pomislite na neku daleku egzotičnu destinaciju prva asocijacija je da je za tako nešto potrebno da imate dublji džep i da su to destinacije koje posećujemo jednom u životu. Često odlazak na Maldive, Sejšele, Tajland, Dubai doživljavamo kao priliku da odemo na isplanirani medeni mesec i odvajamo veći budžet za jedno takvo putovanje. Međutim, u poslednjih par godina situacija se dosta promenila na bolje i daleke destinacije postaju pristupačnije našem tržištu i pre svega budžetu, a pravilo “što dalje to skuplje” više ne važi.
Kako bismo Vas uverili kreirali smo primer ponude za iste datume za dve destinacije, gde je za odlazak u jedan hotel u Grčkoj sopstvenim prevozom potrebno odvojiti istu sumu novca kao i za odlazak na Maldive gde je uključena avio karta sa svim taksama, povratni transfer i hotelski smeštaj. Da, da, lepo ste pročitali. Bilo da izaberete hotel u Grčkoj ili na Maldivima cena aranžmana je ista. 
grckamaldivi
Ovo je samo jedan od mnogobrojnih primera, a kako bismo Vas uverili da je zaista moguće otići na destinaciju o kojoj celog života maštate tu smo da kreiramo aranžman baš po Vašoj meri.
Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.