Ana Petrović, direktorka ,,Travel Boutique“, savetuje buduće mlade kako do idelane destinacije za medeni mesec

15.12.2014

Izvor: www.daninabellavencanica.com

Dragi buduci mladenci,

U periodu od 20  decembra 2013 do 15 januara 2014. godine u prostorijama Anabella venčanica, Kumodraška 35, biće održan 4. Festival «Dani ANABELLA venčanica».

Festival  kreativnih druženja ima za cilj da aktivira kreativnost u nama i inventvino razmišljanje kod mladih parova. Ideja je da se, kroz interaktivna predavanja stručnjaka iz različitih oblasti organizacije venčanja, otvore novi vidici, prenstveno na polju ideja, umetničkih i praktičnih koncepata, a zatim da se kroz sistem prezentacije i interaktivnih radionica te veštine i primene. Predavanja su raspoređena u cetiri bloka. Termini predavanja 10.01,11.01,14.01 i 15.01.2014god. sa pocetkom od 19 časova u prostorijama ANABELLA wedding store-a./link ka programu/

U okviru manifestacije, budući mladenci saznaće sve o modnim trendovima svetskih brendova venčanica čiji je ANABELLA uvoznik, a Andrej Andrejević, stručnjak za drago kamenje, Ana Petrović, specijalista za individualna putovanja, Saša Obradović i Aleksandar Jančević, majstori fotografije, Danijela Stanković Vujisić, vlasnica fabrike obuće Marry Ed, Milena Milosavljević majstor poslastičarstva «Anči kolači», Vesna Perović, vlasnica cvećare – galerije «Ramonda», Branko Sinđelić, vlasnik event centra «Glamour», Milan Sarić, frizer, Nikola Vučičević, iz agencije za organizaciju venčanja «Kasablanca»,cvecare „Kazablanka“, će svojim savetima, sugestijama, praktičnim primerima pomoći u izuzetno zahtevnom procesu organizacije venčanja.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.