Intervju: TU! magazin, 5 pitanja za šeficu

18.12.2017

Izvor: tumagazin.rs
Tekst: Petar Vušurović

Kažu da jedan dan u novom okruženju može da nas nauči više nego godine provedene na jednom mestu. Upravo strast prema otkrivanju novih okruženja širom sveta Ana Petrović je pretočila u posao svog života. Kada je u vašoj karijeri prirodna stvar da u nekoliko meseci obiđete Indoneziju, Maleziju, Sejšele i Maldive, pri tome boraveći u najluksuznijim i najlepšim hotelima, to vas čini i više nego zanimljivim sagovornikom. O egzotičnim i manje egzotičnim temama pitali smo direktorku turističke agencije Travel Boutique, specijalizovane za kreiranje aranžmana po meri svakog putnika.

TU!: Koji savet biste mogli da date mladim poslovnim ljudima?
AP: Da je važno da imaju jasnu viziju gde tačno žele da stignu i da uvek imaju na umu work smart not hard. A onima koji se ohrabre da kreiraju vlastiti posao da su izdržljivost, upornost i kreativnost ključne stavke svakog uspešnog biznisa.

TU!: Šta za vas predstavlja idealan odmor?
AP: Kombinacija aktivnog i pasivnog odmora. Nekoliko dana provedenih u istraživanju destinacije na kojoj se nalazim i potom par dana na plaži, uživanja u suncu i moru. U našoj zemlji ta vrsta odmora posebno prija tokom zimskih meseci, a sve je popularnija i među našim klijentima. Na primer, obilazak Šri Lanke i odmor na Maldivima ili u Singapuru u kombinaciji sa nekim od ostrva u Maleziji ili Indoneziji. Majami sa nekim karipskim ostrvom i granica je tamo gde je vaša mašta ili budžet postave.

TU!: Koja je vaša omiljena hrana?
AP: Iako volim da probam lokalne specijalitete gde god da se u svetu nalazim, moj favorit je mediteranska kuhinja. Maslinovo ulje, aceto balzamiko i origano su u mojoj kuhinji nezaobilazni. Obožavam ribu i morske plodove, paste na razne načine, a vrlo se obradujem i dobrom bifteku, posebno ako je istarski, u sosu od tartufa.

TU!: Šta obično nosite sa sobom na putovanja?
AP: Telefon sa vrhunskom kamerom i neki Travel Boutique promo material. Tako nastaju neki od najboljih vizuala koje koristimo na društvenim mrežama.

TU!: Gde biste voleli da otputujete u nepoznato?
AP: Imala sam priliku da obiđem većinu egzotičnih destinacija koje kao agencija radimo. Meni lično su još nepoznanica zemlje u Africi poput Namibije, Bocvane i Zimbabvea. Radovalo bi me i da istražim Južnu Ameriku, posebno Patagoniju.

 

 

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.