,,Oasis of the Seas“ iz klase najvećih kruzera stigao u Evropu

19.09.2014

royal-caribbean-travelboutique,,Oasis of the Seas“ iz klase najvećih svetskih kruzera u vlasništvu kompanije ,,Royal Caribbean”, krenuo je  01.septembra 2014. godine sa Floride na prekookeansko krstarenje do Barselone, odakle je nedavno otpočeo i svoje prvo evropsko krstarenje.

Agencija ,,Travel Boutique” iz Beograda kao jedan od 5 TOP PARTNERA kompanije ,,Royal Caribbean International”  bila je među specijalnim zvanicama i imala tu čast da se 15. septembra ukrca na kruzer ,,Oasis of the Seas” koji je tokom premijernog evropskog krstarenja boravio u rimskoj luci ,,Ćivitavekija” i tokom sedmočasovnog boravka upozna se sa sadržajima ovog velelepnog broda.

Malo je reći da ,,Oasis of the Seas” pruža apsolutno uživanje. Ovaj ,,grad na vodi” sa kapacitetom od 6 360 putnika i čak 2 394 članova posade, prevazilazi očekivanja i najvećih hedonista.

Izgrađen 2009. u finskom brodogradilištu STX Europe u gradu Turku, za kompaniju Royal Caribbean International, ,,Oasis of the Seas“ predstavlja prvi izgrađeni brod iz klase Oasis. Zajedno ,,Allure of the Seas“, sagrađenim godinu dana kasnije, spada u najveće putničke brodove na svetu.

Imenu broda kumovalo čak 7 kuma, velikih svetskih imena iz sveta sporta, glume, šoubiznisa, među kojima je i čuvena pevačica Gloria Estefan.

Osim zaista jedinstvenih sadržaja koji se mogu naću samo na ,,Oasis of the Seas“, poput pravog ,,Central parka“ sa bogatom prirodnom vegetacijom preko 12 000 biljnih vrsta, brodvejskog teatra, aqua teatra, klizališta, ringišpila među zanimljivim činjenicama izdvojili bismo i tehničke karakteristike kruzera u impozantnim brojkama:
– 241 km cevi
– mreža od 5 310 km električnih kablova
– 2 300 tona vode u 21 bazenu i vodenim sadržajima
– 50 tona kockica leda koje se naprave svakodnevno

Nevena Rađen, product & marketing manager naše agencije, koja je boravila na kruzeru preporučuje da se i lično uverite u ovaj spektakl na vodi, koliko još ove jeseni na Karibima ili sledećeg leta na Mediteranu.

Zato smo u našem ,,Butiku putovanja“ pripremili za vas trenutno najtraženije ponude za krstarenja, koje možete pogledati OVDE.

Naš  tim vam je na raspolaganju za sva sva pitanja i savete  Dozvolite da vas inspirišemo!

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.