Pet godina drugačijeg iskustva putovanja

30.03.2015

petgodina-travelboutiqueSve više ljudi širom sveta teži dinamičnijim, sadržajnijim, egzotičnijim oblicima putovanja, koja su apsolutno prilagođena njihovom potrebama i očekivanjima. Već pet godina Travel Boutique obezbeđuje upravo to.

Travel Boutique, jedna od vodećih agencija u oblasti turističkih individualnih putovanja na domaćem tržištu, ove godine obeležava pet godina uspešnog poslovanja. Kada je nastajala, ova preduzetnička inicijativa, imala je viziju da postane sinonim za luksuzna putovanja i nekonvencionalne individualne aranžmane, ali i da pruži svojim klijentima slobodu da istraže nove, egzotične destinacije na drugačiji način.

Nakon pet godina poslovanja odnos koji je stvoren kroz posvećenu i odgovornu saradnju sa brojnim putnicima, koji se uvek vraćaju, predstavlja najveći kvalitet ovog smelog i energičnog preduzetničkog poduhvata, a inicijalna poslovna namera da se izađe iz tradicionalnih okvira paket aranžmana i tržištu ponudi drugačiji model, se pokazao kao potpuno opravdan.

Spektrom egzotičnih destinacija, posvećenim pristupom svakom od klijenata, odgovornom i pouzdanom uslugom, Travel Boutique tokom godina odoleva svim izazovima na turbulentnom tržištu turističkih usluga. U prilog zdravom biznisu govore i brojne nominacije za najprestižnije poslovne nagrade, koje su pristizale tokom ovih godina. Tu su tri nominacije, za nagradu „Biznis mladih Srbije“ 2012. koju dodeljuje SMart kolektiv, zatim Srpske asocijacije menadžera (SAM) za nagradu “Najbolji mladi menadžer” 2013. godine, kao i  za titulu „Žena zmaj 2014“, što govori o tome da postoje dobri primeri preduzetnica u Srbiji. Još jedna potvrda kvaliteta Travel Boutique-a je odabrir od strane DERTOUR-a, jednog od najvećih organizatora putovanja Evrope, za nagradno studijsko putovanje na Maldive, kao jedne od deset agencija iz regiona, a po kriterijumu prometa koji su domaći klijenti ostvarili na ovoj egzotičnoj destinaciji. Pored toga, agencija je nosilac sertifikata Bonitetne izvrsnosti AA grupe za poslovni uspeh u 2014.godini.

Sama preduzetnička inicijativa Travel Boutique je prepoznata kao značajna i od strane institucija koje se bave promocijom i podrškom razvoju preduzetništva u Srbiji, a posebno podrškom ženama u preduzetništvu. Travel Boutique je dobitnik investicije od strane EBRD-a, koja je svojim besprovatnim sredstvima omogućila unapređenje poslovanja agencije i pružila važnu podršku u radu sa klijentima.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.