Podrška jačanju ženskog preduzetništva

02.06.2016

Banca Intesa i Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) organizovale su seminar pod nazivom „Razvijte svoj biznis: Kako da prepoznate i iskoristite poslovne prilike“ koji je okupio 50 poslovnih žena, među njima su bile i članice UPŽ Srbije.

Ovo je bio poslednji od pet seminara koji su bili organizovani širom Srbije od novembra prošle godine do danas koje je ukupno pohađalo oko 180 preduzetnica. Predstavnici Banca Intesa i EBRD, ugledni predavači i gosti seminara pružili su polaznicama jedinstven uvid u praktične izazove za uspešnu realizaciju poslovnih prilika i dali  preporuke za postizanje održivih rezultata.

Svoja dragocena preduzetnička iskustva podelila je sa prisutinima Ana Petrović, vlasnica i direktorka turističke agencije „Travel Boutique”, članica UPŽ Srbije. Ana je pričala i o svojim iskustvima učešća u programu „Žene u biznisu” i o prepoznavanju pravih prilika od svih mogućnosti koje se nalaze svuda oko nas.

zene-u-biznisu

Tokom seminara predstavljen je i dijagnostički alat Business Lens koji preduzetnicama pomaže da uoče snage i slabosti svog poslovanja i, što je najvažnije, mogućnosti za dalji razvoj. Seminar je ujedno bio i dobra prilika za proširivanje mreže kontakata, razmenu znanja i iskustava i upoznavanje drugih poslovnih žena iz okruženja.

Za više informacija o Business Lens alatu i programu „Žene u biznisu” posetite sajt www.ebrdwomeninbusiness.com

Izvor: Poslovnezene.org

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.