Odmor za pamćenje na Maldivima

09.11.2018

Autor: Nevena Nešković i Andrija Đurišić

Kada smo razmatrali gde da otputujemo u junu uz ograničen budžet, na osnovu naših istraživanja bile bi nam dostupne Mediteranske destinacije i tome smo se veoma radovali – bio nam je potreban pravi odmor. Medjutim, onda nam je predivna Anđela iz Travel Boutique agencije otvorila oči i predložila Maldive koji bi se potpuno uklopili u planiran budžet.

Maldive smo percipirali kao nepristupačnu destinaciju i nikada je nismo razmatrali, pa smo imali smo dosta pitanja i sumnji – kako je moguće da je to tako povoljno, kakvo će biti vreme s obzirom da je van glavne sezone, šta ćemo raditi na tako malom ostrvu itd. Anđela nam je strpljivo odgovorila na sva pitanja i uverila nas da je sve zaista tako kako zvuči – nestvarne boje, toplo vreme, savršene plaže, all inclusive i puno mogućnosti za rekreaciju.

Na kraju je naše putovanje premašilo sva očekivanja i sve je bilo savršeno! Uz puno korisnih Anđelinih saveta smo napravili optimalnu organizaciju ekskurzija / rekreacije i iskoristili maksimalno sve ponude ostrva. Ovo nam je bila prva egzotična destinacija i za sve buduće ćemo konsultovati divnu Anđelu i Travel Boutique agenciju!

Hvala još jednom na preporuci i sjajnoj organizaciji!

Komentar preuzet sa portala Putuj sigurno.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.