Rajsko venčanje na Sejšelima

28.12.2021

Autor: Sanja i Dragan Skorobać


Posle dve godine iščekivanja stigao je i taj dan, otputovali smo na Sejšele, u Vašoj organizaciji da na najlepšem mestu na svetu sklopimo brak.

Sam let sa Turkish Airlines-om je bio udoban, hrana u avionu kvalitetna, uz besplatne sadržaje i gledanje najnovijih filmova, slušanje muzike, paketića za putovanje za udobno letenje i pre svega jako dobro povezane letove. 10-ak sati leta je učinilo da sa osmehom i odmorni sletimo na Mahe, gde nam je tirkizno more izmamilo najveći osmeh na lice.



Sam prolazak pasoške kontrole je prilično temeljan ali kada smo izašli sačekao nas je vozač sa našim imenom i ubrzo smo bili u hotelu Coral Strand. Ljubazno osoblje nas je vrlo brzo smestilo u sobe, čak i pre samog vremena naznačenog za sam ulazak i naravno da smo već posle otvaranja kofera bili na plaži. 



Što se tiče samog hotela, čisto, hrana fantastična, lokacija najbolja jer se iz sobe vidi okean a noću čuju talasi koji udaraju u obalu, osoblje pomalo usporeno ali njihov moto je da čim ste tu nemate zašto i gde da žurite već da uživate. 



Venčanje je ispalo baš onako kako smo sanjali, iako je malo kasnilo. Na plaži, uz zvukove okeana, hladan šampanjac i fantastičnu tortu, kao i dekoraciju koja miriše na sveže cveće.

Matičarka je celu ceremoniju učinila opuštenom. Imala sam specijalnu čast da mi otpeva rođendansku pesmu posle same ceremonije jer se datum venčanja poklopio sa mojim rođendanom, a ona je to zapazila.



Najlepše od svega, sat vremena posle venčanja mi smo se kupali i uživali u torti i slikama sa venčanja.

Odlazak na ostrva Praslin i La Digue je nešto što definitivno nikada nećemo zaboraviti, jako dobro organizovana ekskurzija gde smo videli nacionalni kokos i kupali se na dve najslikanije plaže na svetu i hranili džinovske kornjače,prošetali kroz plantaže vanile i kokosa.



Imali smo puno sreće sa lepim vremenom ali i priliku da vidimo kako izgleda i kišni dan na Sejšelima gde na 30C i kišu možete da se brčkate u toplom okeanu punom prelepih ribica.



Kao inače sve što je lepo brzo prođe, tako je brzo došao i osmi dan za povratak koji smo proveli na plaži, a uveče nas je pokupio vozač.

Evo nas ponovo kod kuće, preplanuli, pomalo umorni ali sa uspomenama koje ćemo pamtiti do kraja života.

Sa Vama sam putovala na Maldive, sada na Sejšele i radujem se sledećem putovanju koje planiramo kao medeni mesec a koje ćemo zajedno sa Vama isplanirati.



Hvala na svemu i želimo Vam još puno putnika i lepih putovanja

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.