Sertifikat bonitetne izvrsnosti za agenciju“Travel Boutique”

08.11.2015

U 2015. godini agencija “Travel Boutique” imala je tu čast da u skladu sa Bisnode internacionalnom metodologijom (www.bisnode.com), a na osnovu poslovnih rezultata ostvarenih tokom prošle godine, primi sertifikat Bonitetne izvrsnosti AA grupe.

U pitanju je međunarodni sertifikat koji kompanija Bisnode izdaje već dvadeset godina širom Evrope, a od ove godine i u Srbiji. Bonitetna izvrsnost oslikava kreditnu vrednost i potvrda je ekonomskog kvaliteta kompanije. U međunarodnom okruženju sertifikovanje je uobičajna praksa i na taj način kompanije dodatno jačaju svoj ugled i poverenje u domaćem i stranom poslovnom okruženju.

Iznad svega, ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada koji dobitnike ove nagrade svrstava u sam vrh domaće privrede, rame uz rame sa preduzećima iz Evropske Unije, jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriterijumi.

Sertifikovanje kompanije (bonitetna izvrsnost) osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala preduzeća iz segmenta njihovog poslovanja. Ujedno njihovim klijentima ili pak partnerima potvrđuje sigurnost poslovanja, kako iz perspektive finansijske sposobnosti, tako i iz perspektive odgovornog poslovanja.

U Srbiji ima 800 registrovanih turističkih agencija, samo 63 su prošle kategorizaciju i od toga 8 sa bonitetom AAA, 25 sa bonitetom AA i 30 sa bonitetom A.

Sertifikat2014

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.