,,TRAVEL BOUTIQUE“ među specijalnim zvanicama koje će posetiti kruzer ,,Oasis of the Seas” tokom njegovog prvog boravka u Evropi

11.09.2014

oasis-of-the-seasOvog septembra ,,Oasis of the Seas”, kruzer iz klase najvećih na svetu, boraviće prvi put u Evropi, a agencija ,,Travel Boutique” kao jedan od 5 TOP PARTNERA komanije ,,Royal Caribbean International” (u čijem je vlasništvu ,,Oasis of the Seas”) nalazi se među specijalnim zvanicama, koje će imatu tu čast da se ukrcaju na ovaj veličanstveni brod.

,,Oasis of the Seas“ isplovio je 01.septembra sa Floride na prekookeansko krstarenje do Barselone gde stiže 13.septembra i istog dana kreće na svoje na prvo evropsko krstarenje.

Poseta tokom premijernog evropskog krstarenja je zakazana  za ponedeljak, 15. septembar 2014. u luci ,,Ćivitavekija” u Rimu, kada će posetioci tokom sedmočasovnog boravka biti u prilici da se upoznaju, bar na kratko, sa brojnim sadržajima koje ova ,,ploveća oaza” sadrži – od diskoteka, barova, butika, fitness centra do spektakularnog Central parka i čuvenog ,,Starbucks” kafea.

,,Oasis of the Seas” pripada klasih najvećih kruzera na svetu, koji su u vlasništvu kompanije ,,Royal Caribbean International”. Izgrađen pre pet godina, ovaj kruzer dugačak je 360 m i može da primi 5400 putnika u standardnom rasporedu (double occupancy), odnosno maksimum 6360 putnika uz neverovatnih 2394 člana posade.

Naš ,,Travel Boutique” tim sa nestrpljenjem čeka ukrcavanje i da sa vama podeli prve utiske.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.