Ugledaj se na mene |video|

21.06.2016

Ana Petrovic - Travel BoutiquePokreni se za budućnost. Budi odgovorna za svoje sutra. Budi spremna da posao uradiš onda kada obećaš. Budi spremna na rad, trud i odricanja, kako bi sutra uživala u činjenici da si  sama svoj gazda. Budi spremna na stalno usavršavanje. I ako se nešto učini nemogućim, i ako nešto ne znaš, saznaj od koga možeš da učiš, saznaj ko zna, otvori vrata mentorstva i budi sigurna da dobar savet ponekad vredi mnogo više od novca.
Ovo su samo neke od poruka sa Okruglog stola u Privrednoj komori Srbije koje je Udruženje poslovnih žena Srbije održalo u okviru projekta „Ugledaj se na mene – promocija preduzetništva mladih žena i podrška samozapošljavanju mladih“.  Cilj ovog projekta bio je doprinos davanju što kvalitetnijeg predloga Zakona o mikrofinansiranju, a povodom ponovnog poketanja važne inicijative za donošenje ovog zakona, kao i najave Narodne banke Srbije da će u te svrhe formirati radnu grupu.
Ana Petrović, direktorka agencije Travel Boutique 2010. godine ponudila je tržištu turističke aranžmane na način  na koji je malo ko radio. U svet preduzetništva zakoračila je je velike želje da se bavi putovanjima, da ona ne budu samo njen hobi, već i profesionalna orijentacija. Ujedno, imala je želju i da se osamostali.
A zašto biste trebali da se ugledate na Anu Petrović i zašto Travel Boutique ne može da zamisli svoje poslovanje bez interneta, novih tehnologija i novih kanala komunikacije, pogledajte u promotivnom videu koji je realizovan u okviru programa Pokreni se za budućnost, a koji je finansirala kompanija Filip Moris.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.