Ana Petrović u finalu Business Woman Award 2018

26.11.2018

„Mogu biti odlučnija nego što mislite. Svet je u stalnom pokretu i mi treba da izumimo stvari sutrašnjice. Treba da koračate ispred drugih, da budete odlučne i žustre i da vam inteligencija upravlja životima. Delujte odvažno!“Madame Veuve Clicquot

Direktorka agencije Travel boutique Ana Petrović nominovana je za prestižnu nagrada Veuve Clicquot’s Business Woman Award 2018 kao inspirativan primer uspešnog ženskog preduzetništva. Nominacija Veuve Clicquot za Poslovnu ženu godine nije samo priznanje ženama na poslovnom uspehu, već se dodeljuje onima koje su jasan uzor za buduće generacije, koje ohrabruju druge devojke i žene da započnu svoj biznis. Sve nominovane dele iste kvalitete kao i Madame Clicquot, koja je poznata po svom preduzetničkom duhu, legendarnoj hrabrosti i odlučnosti da postigne svoje postavljene ciljeve.

Ana Petrović je 2010. godine osnovala kompaniju Travel boutique iz ljubavi prema putovanjima i snažne motivacije da svoje želje pretvori u biznis. Kontinuirano učenje, umrežavanje, mentorstvo i vera u sebe uspostavili su temelje na kojima se kompanija izgradila, dok su Anina istrajnost, posvećenost i uvođenje inovacija u radu doprineli tome da je Travel boutique danas i sinonim za putovanja na daleke i egzotične destinacije.

Ana Petrović ima više od 10 nominacija, nagrada i priznanja za poslovanje, među kojima su nagrade za Ženu zmaja 2014, Najboljeg mladog menadžera 2015, priznanje Stvaratelji za stoljeća 2016, nagrada Šampion turizma 2017, kao i nominacija za Najboljeg preduzetnika u malim i srednjim preduzećima 2018.

Madame Clicquot je bila izuzetna preduzetnica i kroz ove nominacije i nagrade kompanija Veuve Clicquot održava njen legat i proslavljanja one koji dele njen entuzijazam i inovativnost u poslovanju. Velika mi je čast i satisfakcija što sam nominovana“, rekla je Ana Petrović.

Madame Clicquot je bila udata za proizvođača vina i na samom početku 19.veka je ostala udovica u 27.godini života sa trogodišnjom ćerkom. Nakon što je uverila svekra da joj prepusti posao, postala je prva žena sa internacionalnim uspehom u poslu. Zahvaljujući njoj šampanjac je postao međunarodno poznat, brendirala ga izgledom, a pokrenula je inovativnu tehniku za proizvodnju šampanjca kojom je nastao ukus koji danas znamo. Madame Clicquot je učinila ono što nijedna žena 19.veka nije uspela, odbacila je sve predrasude, verovala je u sebe, rizikovala je zbog svojih snova i ciljeva.

Danas je prestižna Veuve Clicqout Business Woman Award zastupljena u 27 zemalja, i kod nas se održava regionalno (Hrvatska, Slovenija, Crna Gora i Srbija). Pored Ane Petrović iz Srbije je nominovana i Marija Ignjatović, direktorka preduzeća Novitas Consult i njih dve će učestvovati na izboru u Ljubljani 29. novembra sa još 5 nominovanih preduzetnica iz regiona. Nakon toga, pobednica će imati priliku da učestvuje na finalnoj večeri u Francuskoj, u gradu Reims, na kojoj će se okupiti pobednice zemalja u kojima se dodeljuje ova prestižna nagrada.

Pogledajte video sa proglašenja nominacija:

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.