Business Woman Award 2018 – Ana Petrović: „Velika je čast naći se u finalu“

05.12.2018

U svečanoj atmosferi Ljubljanskog zamka održan je izbor za regionalnu predstavnicu Veuve Clicquot Business Woman Award 2018, za koju je nominovana direktorka turističke agencije Travel Boutique Ana Petrović. Nagrada je dodeljena kandidatkinji iz Hrvatske Aleksandri Dojčinović, kreatorki modnog brenda Lei Lou, dok su pored Ane i Aleksandre u finalu bile još tri predstavnice iz regiona Marija Ignjatović z Srbije, Ana Nives Radović iz Crne Gore i Irena Fonda iz Slovenije.

Nakon svečane večere na kojoj su prisustvovali finalistkinje, organizatori, partneri i predstavnici Veuve Clicquot iz Francuske, usledio je glavni događaj, upoznavanje kandidatkinja i proglašenje pobednice. Kako su predstavljeni Ana Petrović i Travel Boutique pogledajte ovde:

Nagrada Veuve Clicquot Business Woman Award osnovana je 1972. u čast Madame Clicquot, izuzetne francuske poslovne žene poznate po svojoj hrabrosti i preduzetničkom duhu, koja je proizvela prvi šampanjac kakvog danas znamo. Vrhunski šampanjac Veuve Clicquot bio je zvezda večeri u kojem su uživali svi gosti, uključujući brojne regionalne uticajne ličnosti iz sveta kulture i politike.

Svim finalistkinjama je odato priznanje za inspiraciju, hrabrost, odlučnost, inovativnost u poslovanju i podsticaj ženama da slede svoje snove i strast. „Drage dame, budite odlučne, istrajne, kreativne. Budite slobodne, jer je granica upravo tamo gde je vi postavite“, poručuje svim preduzetnicama Ana Petrović.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.