Dokaz kredibiliteta i pouzdanosti – Travel Boutique ponovo postigla ocenu bonitetne izvrsnosti

12.05.2017

Turistička agencija „Travel Boutique“ je na osnovu analize finansijskog poslovanja za proteklu 2016. godinu potvrdila najvišu ocenu bonitetne izvrsnosti, kao dokaz kontinuiranog kredibiliteta i pouzdanosti u radu. Sertifikat Bonitetne izvrsnosti AAA grupe namenjen je najboljim kompanijama sa visokim etičkim standardima, sposobnosti da pravovremeno i efikasno zadovolje sve finansijske obaveze i uspostave visoke kriterijume u poslovanju.

Sertifikat dodeljuje „Bisnode grupa“ u više od 17 zemalja Evrope, oslikava najviši kreditni rejting u radu, međunarodno je priznat i jača ugled kompanija u javnoj sferi biznisa.
Iz delatnosti putničkih agencija u Srbiji je svega 6 kompanija je sa ovim rejtingom, a 41 je stekla uslov za izdavanje licence od ukupno 1.435 kompanija koje posluju na tržištu Srbije. Interesantan je i podatak da svega 491 agencija na tržištu posluje sa profitom.

Podsetimo da je kompanija „Travel Boutique“ i prethodne godine dobila najvišu ocenu bonitetne izvrsnosti AAA grupe na osnovu poslovanja u 2015.godini, dok je za 2014. godinu dobila sertifikat AA grupe od 800 registrovanih turističkih agencija.

Agencija Travel Boutique osnovana je 2010. godine, kao rezultat velike ljubavi prema putovanjima i turizmu. Vođeni sopstvenim iskustvom, odlučili smo da svima koji žele da iskuse čari putovanja pružimo priliku da to učine na pravi način. U našem “Butiku” možete sami skrojiti putovanje po meri ili mi to možemo učiniti za Vas. Svako putovanje će biti kreirano baš po Vašem ukusu sa ciljem da zajedno gradimo Vaš stil putovanja i da Vam predložimo nešto što bi idealno dopunilo Vaše dosadašnje iskustvo.

Sertifikat bonitetne izvrsnosti kompanijama osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala preduzeća iz segmenta njihovog poslovanja.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.