Travel Boutique agencija nominovana za nagradu Poslodavac godine

10.12.2018

Srpska asocijacija menadžera je na ovogodišnjem glasanju za SAM Godišnje nagrade 2018 nominovala turističku agenciju Travel Boutique za nagradu Poslodavac godine u kategoriji mikro i malih preduzeća. Pobednik će biti proglašen 12. decembra na svečanoj večeri SAM Gala 2018, na kojoj će prisustvovati eminentni gosti iz poslovnog, političkog, kulturnog i medijskog života Srbije i regiona.

Za istu nagradu pored Travel Boutique agencije nominovane su i kompanije Adventis Real Estate Management, DNA Communications, Gi Group HR Solutions i Triple S Learning. Kriterijumi za izbor finalista bili su radni uslovi i motivacija, mogućnost stručnog usavršavanja, zadovoljstvo zaposlenih, reputacija i korporativno upravljanje.

Travel Boutique agencija je za 8 godina poslovanja postigla ugled i uvažavanje u poslovnoj i široj javnosti. Agencija svojim radom promoviše stručno usavršavanje, inovativnost u poslovanju, razvoj preduzetništva, posebno ženskog preduzetništva, kao i razvoj liderstva među mladima. Zbog odgovornog poslovanja i promocije preduzetništva, kompaniju su prepoznale i obrazovne institucije gde Travel Boutique drži gostujuća predavanja.

Travel Boutique posebnu pažnju pridaje zadovoljstvu i blagostanju svojih zaposlenih, koji u ostvarivanju ličnih i profesionalnih ciljeva mogu da koriste mentorstvo, koučing ili radionice koje doprinose ličnom razvoju. Budući da je osnovni motiv zaposlenih za rad u turističkoj agenciji ljubav prema putovanjima, svi zaposleni imaju priliku da odu na daleke destinacije u sklopu studijsko stručnih putovanja, a takođe ostvaruju benefite i popuste za svoja privatna putovanja.

Travel Boutique i Ana Petrović, direktorka komapanije, imaju više od 10 nominacija, nagrada i priznanja za poslovanje, među kojima su nagrade za Ženu zmaja 2014, Najboljeg mladog menadžera 2015, nagrada Šampion turizma 2015, priznanje Stvaratelji za stoljeća 2016, nominacija Veuve Clicquot Business Woman Award 2018.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.