Travel Boutique dobitnik priznanja za promociju i razvoj preduzetništva u regionu

13.03.2017

Turistička agencija Travel Boutique dobila je posebno priznanje „Stvaratelji za stoljeća“ za doprinos razvoju preduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Evropi u 2016.godini.  Nagradu je primila direktorka agencije Ana Petrović na IV regionalnom samitu preduzetnika „300 najboljih“ održanom u Dubrovniku 10-12.marta 2017.

Primarni cilj samita je promocija važnosti preduzetništva za sveukupan ekonomski i društveni razvoj u regionu. Tokom ceremonije otvaranja obratio se prošlogodišnji dobitnik nagrade za životno delo Dragoljub Vukadinović, predsednik „Metalac“ grupacije iz Gornjeg Milanovca, a među laureatima iz Srbije su pored Travel boutique-a bili i Maja Raković, vlasnica radio „Naxi“, Dragana Janjić, suvlasnica vinarije „Aleksić“, iz Crne Gore Milica Vuksanović, vlasnica privatne zdravstvene ustanove „Poliklinika dr Vuksanović“, Luka Mišović iz „13.jul Plantaže“ i veliki broj regionalnih preduzetnika koji su vizionarski stvarali nove trendove u samostalnom poslovanju.

Direktorka Travel Boutique-a Ana Petrović je na samitu održala prezentaciju o razvoju agencije i ukazala na važnost usavršavanja, edukacije i korišćenja programa podrške u razvoju preduzeća. „Velika je čast dobiti regionalnu nagradu za doprinos u razvoju preduzetništva. Kontinuirano se trudimo da promovišemo samostalnost u poslovanju i motivišemo pre svega mlade ljude da se pokrenu i ostvare sebe kroz sopstveni biznis, a time će doprineti i razvoju društva u celini.“

Zapaženo je bilo obraćanje Sanje Popović Pantić, predsednice Udruženja poslovnih žena Srbije, o razvoju ženskog preduzetništva u regionu i osnaživanju žena u poslovnom svetu. Sa ponosom je istakla da su i ove godine brojne članice Udruženja dobitnice priznanja.

Nakon dodela nagrada i priznanja usledila je gala večera u hotelu Šeraton u Dubrovniku na kojoj su učesnici u opuštenoj atmosferi razmenjivali iskustva primerima dobre prakse iz svojih poslovanja.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.