Travel Boutique dodelio vaučer za putovanje na Prvom Kongresu evropskih menadžera

16.12.2016

Bilo da želite da častite nekog posebnog zasluženim odmorom ili da ostvarite svoju želju za upoznavanjem drugačije kulture, poklon vaučer od agencije Travel Boutique je idealno rešenje za svaku priliku. Dobitnici vaučera mogu da biraju između stotina različitih individualnih aranžmana i pronađu svoju idealnu destinaciju za privatno ili poslovno putovanje.

Pokazalo se da su poklon vaučeri najbolja nagrada koju firme i udruženja mogu pokloniti svojim zaposlenima ili članovima kao nagradu za izvrsnost u poslovanju ili izraz zahvalnosti.

13428645_277881849233357_1668942969135463697_n-1Na Prvom Kongresu evropskih menadžera pod nazivom „Liderstvo u izazovnim vremenima“, održanom u junu mesecu u Budvi, turistička agencija Travel Boutique je kao učesnica kongresa dodelila prvu nagradu u organizovanoj lutriji za goste.

Na jednom mestu okupile su se najveće menadžerske asocijacije i nakon zvaničnih predstavljanja i elegantne večere, usledila je neformalnija atmosfera u kojoj je Ana Petrović, direktorka agencije Travel Boutique i članica Srpske asocijacije menadžera, uručila dobitniku poklon vaučer. Dobitnik vaučera je Joško Bašić, menadžer prodaje u kompaniji „Cemex“, koji je odabrao da vaučer iskoriti za putovanje u uzbudljivu Barselonu. Gospodin Joško se pre nekoliko dana prezadovoljan vratio sa svog putovanja i rado sa nama deli delić atmosfere.

Mesec decembar je period darivanja i jedan od najlepših poklona je iskustvo koje zauvek ostaje u sećanju. Najbolje iskustvo koje sebi i drugima možete pružiti je otkrivanje novih kultura, upoznavanje običaja drugih naroda i uživanje u prirodnim lepotama u svetu.

U nastavku slede fotografije sa Kongresa i sa putovanja u Barselonu.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.