Travel Boutique je postala član Kluba prijatelja UNICEF-a

13.05.2017

Turistička agencija „Travel Boutique“ je sa zadovoljstvom postala član Kluba prijatelja UNICEF-a, programa redovnih mesečnih donatora, čiji je cilj poboljšanje uslova za rast i razvoj dece u Srbiji.

U okviru podrške Kluba, Travel Boutique će u skladu sa svojom politikom društveno odgovorne kompanije redovnim mesečnim donacijama da doprinosi ostvarivanju ciljeva UNICEF-a – unapređenje zdravstvene usluge tako da svako dete ima adekvatnu negu, proširenje mogućnosti da što više dece pohađa vrtiće, obezbeđivanje uslova da kvalitetno uče i da žive u porodici koja će ih podržavati da ostvare svoje pune potencijale.

Želja agencije „Travel Boutique“ je da svojom razvijenom mrežom online komunikacije dodatno podigne svest o tome da je i najmanja donacija važna, da su deca briga svakog pojedinca, svakog preduzeća i društva u celini.

Članovi Kluba prijatelja UNICEF-a su pojedinci i kompanije dobre volje, spremni da doprinosu ostvarivanju prava svakog deteta i da pomognu kako bi deca imala zdravo i srećno detinjstvo. „Zadovoljstvo nam je što smo postali članovi i verujemo da će se sve više društveno odgovornih kompanija uključiti“, rekla je direktorka „Travel boutique“ Ana Petrović. Svaki pojedinačni doprinos, bilo da je mali ili veliki, predstavlja važan korak ka sigurnijem i srećnijem detinjstvu u Srbiji.

 

 

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.