Travel Boutique – Jedan dan sa Bridžit Džons

14.09.2016

Premijera dugo očekivanog nastavka filma o ekscentričnoj engleskoj heroini Bridžit Džons održana je početkom septembra. Film „Beba Bridžit Džons” je prvo prikazivanje imao u Londonu i događaju je prisustvovala i naša Biljana Obradović, voditeljka emisije „Biljana za vas”. Imala je priliku da obavi ekskluzivne intervjue sa ekipom filma, dobitnicima Oskara Rene Zelveger i Kolinom Firtom, kao i holivudskim šarmerom Patrikom Demsijem. Biljanin put u London je podržala agencija Travel Boutique.

„Anu Petrović vlasnicu agencije Travel Boutique upoznala sam pre godinu dana sasvim slučajno i od prvog trenutka mi je svojom energijom, harizmom i ponašanjem ulila poverenje da je reč o osobi na koju se mogu osloniti. Kada je došao trenutak da otputujem u London na premijeru filma „Beba Bridžit Džons” , kako bih obavila intervjue sa glumačkom ekipom, odmah sam pozvala Anu kako bi mi pronašla najbolje rešenje za put.” navela je Biljana i dodala:

„Bilo je gotovo nemoguće pronaći kartu par dana pred put, jer su letovi bili skoro popunjeni, međutim uspele smo da nađemo najbolje rešenje na biznis klasi preko Minhena. Kako sam menjala hotel u kome sam odsedala, Ana se potrudila da udaljenost između ta dva hotela bude svega 50 metara kako bih uštedela snagu i energiju, a i vreme. Svima preporučujem Travel Boutique ukoliko žele da putuju sigurno i bezbedno na sve svetske destinacije!”

Pogledajte video prilog u nastavku.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.