Uživanje sa klincima na dalekim destinacijama

24.07.2019

Autor: bebac.com

Daleke destinacije sada nikad bliže

Možda vam se putovanja na daleke i egzotične destinacije ne čine kao najbolja opcija za porodični odmor, ali iznenadićete se čim počnete da istražujete opcije za ove primamljive avanture. Daleke destinacije su nam nikad bliže, zahvaljujući sve povoljnijim avio kartama i specijalnim porodičnim paketima lokalnih hotelijera. Na samoj destinaciji shvatićete koliko zapravo uživate sa vašim mališanima u slasnom egzotičnom voću, tirkiznim plažama, tropskim šumama, jureći se sa nestašnim majmunima.

Dopustite vašoj porodici da proširi vidike, iskusi nešto novo i drugačije, a sebe prepustite savršenom odmoru na biserno belim plažama u hladu lelujavih palmi.

Gde porodica može da uživa punim plućima

Za savršen porodični odmor Travel Boutique predlaže 3 destinacije na kojima ćete sa vašom porodicom uživati punim plućima.

Maldivi – Tirkizne lagune i savršeni beli pesak

Tajland – U prostranstvima džungle, među hramovima i slonovima

Dominikanska republika – Karipska lepotica koja oduzima dah

MALDIVI

Maldivi su savršena destinacija za sve kojima je odmor bitan, koji ne vole mnogo akcije i koji apsolutno obožavaju mirne tirkizne lagune i savršeno beli puderasti pesak. To nije samo destinacija za medeni mesec, Maldive možete pretvoriti u najbolji porodični odmor, bilo da putujete sa bebom ili tinejdžerima. Iz Beograda lako i jednostravno možete otputovati na Maldive, avio karte su sa odličnim konekcijama, a takođe i povoljnih cena. Deca ispod dve godine ne plaćaju posebno mesto u avionu i hotelu, dok za uzrast do 12 godina imaju posebne popuste.

Kada odete na Maldive, vi ste ustvari na jednom ostrvu usred fantastičnog Indijskog okeana. Čitavo ostrvo je jedan hotel, a smeštaj je u vilama i bungalovima na plaži. Svuda oko vas je pesak i obuća je potpuno suvišna. Svi ćete uživati u ovom vodenom raju, a deca će se pored gradnje zamkova od peska i jurnjave za malim belim rakovima, posebno radovati izletu brodom, vožnji bicikle, igrama u klubovima za decu, a posebno snorkelingu.

Otkriće da je zanimljivije videti Nema, Sunđera Boba, Kebu Krabu i Patrika uživo pod morem, nego na crtaću.

More na Maldivima je kristalno čisto, toplo, plitko i mirno. Pesak na plaži je sitan, mekan i nestvarno beo. Možete potpuno da se opustite i pustite vaše mališane da jure, trče i da se igraju u toku dana. Hrana u ovim privatnim rizortima je visoko kvalitetna, internacionalna, a većina hotela nudi i dečje menije. Svakako ćete naći na obilnom švedskom stolu mnoge đakonije kojima ni najmlađi neće moći da odole.

Pored odmora i opuštanja sa porodicom, priuštite vašem partneru i sebi romantične trenutke i nezaboravne večeri, uz pomoć bebi-sitera. Dok vaša deca spavaju mirnim snom pod nadzorom profesionalaca, probudite romantičara u sebi uz privatnu večeru na plaži uz sveće ili na posebnoj senzualnoj masaži za dvoje.

PUKET, TAJLAND

Ovo je sada potpuno drugačiji doživljaj od Maldiva.

Ovde se pripremite za pravu avanturu! Čekaju vas džungle, hramovi, majmuni, slonovi, mnoštvo ljudi, ulični prodavci, suvenirnice, motocikli, tematski parkovi, avanturistički sportovi u prirodi i masaže. Od vas zavisi kako ćete ovo putovanje da iskoristite. Možete sve vreme da boravite u nekom hotelu na plaži, uživate, kupate se, dok vam se deca igraju na nekom od mnogobrojnih igrališta ili sa nekim od animatora. A možete od putovanja na Puket da napravite pravi avanturistički poduhvat!

Avio karte su posebno povoljne za Tajland, a smeštaja ima u izobilju. Svakako se posavetujte sa agentom koji su hoteli najbolji za porodice, jer ćete u tom slučaju dobiti najviše od odmora. Kada Tajlanđani odluče da se posvete animaciji za decu, to ne može da se meri ni sa čim. Možete slobodno decu da prepustite hotelskoj organizaciji, uzmete jedno hladno pivo ili tanjir egzotičnog voća i uživate na plaži.

Van vašeg hotela možete da posetite akvarijum, park egzotičnih i neobičnih ptica, možete da mazite i kupate slonove, da se igrate sa pitomim tigrićima, posmatrate majmunske nestašluke, posetite neki od akva parkova, zaintrigirate vijuge u interaktivnom 3D Trickey muzeju, ili da ostanete bez daha u najvećem cirkus šou Phuket Fantasea. Mogućnosti su bezgranične i sa celodnevnim izletima na okolna ostrva do kojih dolazite u uzbudljivoj brodskoj vožnji.

Šta god da odaberete, vaša deca će apsolutno da uživaju svim čulima, a sami ćete se uživeti u ulozi razigranog deteta i radovaćete se egzotici koju Tajland pruža.

PUNTA KANA, DOMINIKANSKA REPUBLIKA

Volite pravi hedonistički odmor? 

Uživate u velikim hotelskim kompleksima sa mnoštvom restorana i sadržaja? Birate All-inclusive uslugu, veselu karipsku muzika i opuštene ljude? U tom slučaju je Dominikana za vas. Ova karipska lepotica će vam oduzeti dah lepotom svojih plaža i tirkiznim morem. Sa druge strane ćete u hotelu da dobijete sve – od pedikira do bankomata.

Hoteli na Dominikani su veliki kompleksi sa više objekata i bogatim sadržajem. Svi nude All-inclusive uslugu, a ishrana je potpuno vesternizovana, tako da će deca svakako da uživaju u svojoj omiljenoj hrani, bez mnogo prenemaganja. Mnogi rizorti u Punta Kani su samo za odrasle, međutim baš iz tog razloga su oni porodično orijentisani posebno razvili zabavne pakete i pogodnosti za decu. Od akva parkova, dečjih bazena, animatora, plesnih škola, predstava, istraživačkih tura, igranja sa papagajima – sve je dostupno. Sobe u hotelima su posebno prostrane i komforne, a većina hotela ima u ponudi spojene dve sobe ili porodične apartmane, što je posebno zahvalno za veće porodice.  

Van hotela možete da jašete konje, vozite se zip lajnom preko džungle,surfujete, istražujete morske zvezde, posmatrate delfine, kitove, vozite džipove, upoznajete lokalnu kulturu na privatnim hacijendama. I dok vaša deca uživaju u svežem ananasu i guavi, vi gucnite malo pravi dominikanski rum i pripalite koju kvalitetnu cigaru.  

Hotelski smeštaj u Punta Kani je raznovrstan i može biti jako povoljan kao porodičan paket. Međutim za ovu destinaciju potrebno je ekstra truda da se pronađu povoljne avio karte. Zato pratite aktuelne promocije na sajtu agencije, kao i predloge u kom periodu je najbolje putovati.  

Novi član porodice uvek donosi promene, kompromise i poneka odricanja. Kakav god novi raspored dnevnih aktivnosti uspostavite, putovanja su onaj deo ljudskog iskustva koja ostaju zauvek, oblikuju naše najmlađe, edukuju ih i grade im avanturistički duh i istraživački um. Uživajte sa vašom decom u ovakvim egzotičnim ekspedicijama, radujte se kao i oni, igrajte se u pesku, spuštajte se niz tobogane, istražujte džungle, opustite se. Zaslužili ste.


Izvor: bebac.com

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.