Agencija “Travel Boutique” postigla najvišu ocenu bonitetne izvrsnosti

05.03.2016

Turistička agencija „Travel Boutique“ je na osnovu analize finansijskog poslovanja za proteklu 2015. godinu postilgla najvišu ocenu bonitetne izvrsnosti poslovanja koja oslikava najviši kreditni rejting u poslovanju  – AAA.

Sertifikat za bonitetnu izvrsnost poslovanja, koji po identičnim kriterijumima Bisnode grupa dodeljuje u više od 17 zemalja Evrope, najbolji je pokazatelj finansijske stabilnosti i kvaliteta rada kompanije na  tržištu.

Iz delatnosti putničkih agencija  svega 10 kompanija je sa ovim rejtingom, a 77 je steklo uslov za izdavanje ove licence od ukupno 765 kompanija koje posluju na tržištu Srbije. Interesantan je i podatak da svega 459 agencija na tržištu posluje sa profitom.

Podsetimo da je kompanija „Travel Boutique“ na osnovu poslovnih rezultata ostvarenih tokom 2014. godine primila sertifikat Bonitetne izvrsnosti AA grupe, kada je od 800 registrovanih turističkih agencija samo 63 prošlo kategorizaciju i od toga 8 sa bonitetom AAA, 25 sa bonitetom AA i 30 sa bonitetom A.

Agencija Travel Boutique osnovana je 2010. godine, kao rezultat velike ljubavi prema putovanjima i turizmu. Vođeni sopstvenim iskustvom, odlučili smo da svima koji žele da iskuse čari putovanja pružimo priliku da to učine na pravi način. U našem “Butiku” možete sami skrojiti putovanje po meri ili mi to možemo učiniti za Vas. Svako putovanje će biti kreirano baš po Vašem ukusu sa ciljem da zajedno gradimo Vaš stil putovanja i da Vam predložimo nešto što bi idealno dopunilo Vaše dosadašnje iskustvo.

Sertifikat bonitetne izvrsnosti kompanijama osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala preduzeća iz segmenta njihovog poslovanja.

sertifikatAAA

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.