Uživanje na Maldivima

07.12.2018

Autor: Milica Tesanović

Mi smo odlučili da na odmor početkom novembra 2016.godine odemo na Maldive, od raznih agencija smo tražili ponude ali ni jedna nam nije pružila prijateljski i profesionalan odgovor kao Travel Boutique i Anđela.

Bilo je teško naći ono što želimo sa našim budžetom, ali smo na kraju uspeli. Strpljenje za naše promene datuma koje smo par puta menjali svaka čast Andjeli, ni u jednom trenutku nije bila neljubazna. Kao neko iz ove branše mogu reći da je agencija jedna od retkih koji će na način na koji to oni rade da vas „ugoste“ i budu tu za sva vaša pitanja. Jednostavno svaka čast.

Što se ticče  Maldiva i hotela Adaaran Select Meedhupparu nemamo zamerke, sve je bilo savršeno. Od dočeka, smeštanja u njihov lounge na aerodromu i čekanja do poletanja hidro aviona, do dočeka u samom hotelu, higijene, zaposlenih, do odlaska nemamo zamerke, sve je bilo odlično.
Ukoliko neko kao i mi što smo imali slucaj da nam let hidro aviona bude pomeren za ranije a let sa Maldiva vam bude kasno uveče, zaposleni iz hotela koji vas čekaju na aerodromu objasniće vam i pružiti priliku da prekratite vreme čekanja na aerodromu i obiđete Male glavni grad sa lokalnim vodičem, što smo mi i učinili.

Još jednom sve preporuke za ovu agenciju, ispuniće sve Vaše zahteve.  

Komentar preuzet sa portala Putuj sigurno.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.