Uživanje na Maldivima - TRAVEL BOUTIQUE

MALDIVI U JUNU I JULU 〈 Klikni za detalje 〉

Uživanje na Maldivima

07.12.2018

Milica Tesanović, putnica

Mi smo odlučili da na odmor početkom novembra 2016.godine odemo na Maldive, od raznih agencija smo tražili ponude ali ni jedna nam nije pružila prijateljski i profesionalan odgovor kao Travel Boutique i Anđela.

Bilo je teško naći ono što želimo sa našim budžetom, ali smo na kraju uspeli. Strpljenje za naše promene datuma koje smo par puta menjali svaka čast Andjeli, ni u jednom trenutku nije bila neljubazna. Kao neko iz ove branše mogu reći da je agencija jedna od retkih koji će na način na koji to oni rade da vas „ugoste“ i budu tu za sva vaša pitanja. Jednostavno svaka čast.

Što se ticče  Maldiva i hotela Adaaran Select Meedhupparu nemamo zamerke, sve je bilo savršeno. Od dočeka, smeštanja u njihov lounge na aerodromu i čekanja do poletanja hidro aviona, do dočeka u samom hotelu, higijene, zaposlenih, do odlaska nemamo zamerke, sve je bilo odlično.
Ukoliko neko kao i mi što smo imali slucaj da nam let hidro aviona bude pomeren za ranije a let sa Maldiva vam bude kasno uveče, zaposleni iz hotela koji vas čekaju na aerodromu objasniće vam i pružiti priliku da prekratite vreme čekanja na aerodromu i obiđete Male glavni grad sa lokalnim vodičem, što smo mi i učinili.

Još jednom sve preporuke za ovu agenciju, ispuniće sve Vaše zahteve.  

Komentar preuzet sa portala Putuj sigurno.