Adaaran Select Meedhupparu 4*

Položaj: oko 740m x 300m veliko ostrvo Meedhupparu, okruženo je širokom peščanom plažom i nalazi se u Raa-atolu. Aerodrom Male je udaljen oko 134km, odnosno oko 45min leta hidroavionom.

Hotel: resort odlikuje bujna tropska vegetacija, svetli koralni pesak i tirkozno plava laguna. Pored glavnog restorana „Jaafai“ (internacionalna kuhinja), gostima je na raspolaganju još i A-la-carte restoran „Malaafai“ (pikantna egzotična i evropska kuhinja). Ponudu upotpunjuju grill-bar „Ginifathi“ (snackovi), 3 bara, bazen s ležaljkama i suncobranima, ležaljke na plaži, diskoteka, juvelirnica, radnje, internet uz doplatu i lekarska ordinacija.

Ishrana: All inclusive. Obavezna doplata za svečanu večeru na 24.12 i 31.12.

Sobe: 215
Standard Bungalow: oko 70m², zasebni bungalovi sa po dve smeštajne jedinice, okruženi tropskom vegetacijom u blizini plaže ili direktno na plaži, prostrani su, poseduju poluotvoreno kupatilo sa tušem/WC-om, fen, TV, telefon, klima uređaj, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, terasu sa mogućnošću za sedenje, pogled na baštu odnosno delimično pogled na more. Na ovoj strani su zbog jakih struja postavljeni mehanizmi protiv talasa.
Bungalow: kao Standard Bungalow, samo na drugoj strani.

Zabava & izleti: redovna večernja zabava, povremeno živa mizika i karaoke, 1 x nedeljno diskoteka. Uz doplatu: različite aktivnosti i izleti.

Sport & fitness: Uračunato: fitnes centar, fudbal na plaži, odbojka na plaži, stoni tenis, badminton, 2 teniska terena sa opremom (preko dana), bilijar, joga. Uz doplatu: 2 teniska terena sa osvetljenjem, windsurfing, jetski, skijanje na vodi, katamaran, pecanje na pučini.

Ronjenje
Ostrvo nudi odlične uslove za ronjenje i snorkling. Do unutrašnjeg grebena udaljenost je oko 60-80m. PADI škola za ronjenje, kursevi i izleti za ronioce, kao i snorkling uz doplatu. Više informacija o školi ronjenja dobićete na mejl-upit indozean.malediven@dertour.de, Subject Meedhupparu.

Beauty & Wellness
„Coconut Spa“ i ayurveda centar nudi opuštajuće tretmane. Uračunato: parno kupatilo, sauna, jakuzzi. Uz doplatu: masaže, ayurveda tretmani.

DERTOUR special
55plus-popust

Gosti stariji od 55 godina (naznačiti pri rezervaciji) dobijaju popust od oko 10% na cenu hotelskih usluga po osobi.

All inclusive
Bogati švedski sto ili meni za doručak, ručak i večeru u glavnom restoranu “Jaafai”. Snacks na glavnom baru od 10:30-11:30h, keks i kolači od 16:00-17:00h i ponoćni snack od 23.00-24.00. Po sobi/danu 2 flaše vode iz mini bara, inače se mini bar naplaćuje. Voda, sokovi, čaj, kafa, pivo, vino (belo i crno) u čaši, odabrana alkoholna pića i kokteli u glavnom baru od 10:00-24:00h, u pool baru od 10:00- 18:00h, u grill baru od 10:00-23:00h, u Sunrise baru od 10:00-24:00h kao i u glavnom restoranu tokom obroka. A-la-carte uz doplatu.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

2.145 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x All Inclusive
    (doručak, ručak, večera i određena alkoholna i bezalkoholna pića)
  • Tip smeštaja:Beach Villa
  • Transfer:Unutrašnji let + brod
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.