Mandarin Oriental Bangkok 6*

Položaj: Direktno na obali reke Čao Praja. Besplatan servis hotelskim čamcima do obližnjeg šoping centra „River City“ i do Skytrain stanice.

Opremljenost: Legendarni „The Oriental“, poznat decenijama unazad po izvanrednom servisu, ubraja se u najbolje i najpoznatije hotele sveta. Hotel ima prelepu baštu sa 2 bazena, različitim restoranima i barovima. „Riverside Terrace“ koja se nalazi uz reku, omiljeno je sastajalište za popodnevni čaj i večernji roštilj. Na drugoj strani reke nalaze se tajlandski restoran i orijentalni spa centar sa širokom ponudom tretmana.

Sobe: 393.

Superior sobe (oko 40m²) u „Riverwing- u“, novijem krilu, imaju delimično pogled na reku i opremljene su sa kupatilom, odvojenim tušem, WC-om, fenom, telefonom, iPod-Dockingstation-om, mestom za sedenje, TV LCD-om, klimom, mini barom i sefom. 24- časovni batler servis. Deluxe sobe (oko 40m²) pored iste opremljenosti, nude i direktan pogled na reku. Premier sobe (oko 35m²) u „Gardenwing-u“ imaju odvojeni dnevni i spavaći boravak (delom na 2 nivoa) i kadu sa integrisanim tušem. Odavde se preko bašte pruža pogled na reku. Ishrana: Kod rezervacije noćenje sa doručkom – američki doručak na bazi švedskog stola.

Sport: Uključeno: Fitness-centar. Uz doplatu: Orijentalni spa centar, joga i sauna

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.