Emirates Palace 6*

Položaj: na zapadnom kraju Corniche Roada, na 1,3 km dugom delu lepe privatne peščane plaže.Udaljen od aerodroma Abu Dabi 37km.

Hotel: Raskošna palata, poznate Kempinski hotelike grupacije, sa imperesivnim atrijumom. Smešten je na površini od 100 hektara u prelepom baštenskom kompleksu. Blizina pustinjskih predela je velikom merom svojim bojama i formama ostavila utisak na arhitekturu hotela. Kupola visine 72,6 metara nadvisuje 113 ostalih manjih staklenih kupola, ukrašenih raznovrsnim mozaicima.14 restorana, barova i loungeva nude gostima kulinarske specijalitete iz celog sveta, kao na primer domaću kuhinju emirata u restoranu “Mezlai“, libansku u restoranu „Diwan L’ Auberge“, italijansku u restoranu „Mezzaluna“, kao i riblje specijalitete i plodove mora u restoranu „Sayad“. Posebno atraktivan restoran je „Hakksan“ sa modernom kineskom kuhinjom, čija se jela poslužuju u modernom ambijentu. Hotel nudi dva velika bazena, jedan za odmor i jedan avanturistički za rekreaciju. Na plaži suncobrani i ležaljke. Hotel raspolaže i velikim brojem prodavnica i butika i juvelirnica. WLAN.

Ishrana:Bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervisanog polupansiona dodatno uračunat švedski sto za ručak ili večeru u restoranu „Le Vendome“ ili kao dnevni meni u restoranu „Mezzaluna“, „Melzai“ i „Sayad“. Obevezna svečana večera 31.12.

Sobe: 394
Coral: oko 55 m², u zapadnom i istočnom krilu, u arapskom stilu, dekorisane u plavoj, zlatnoj i krem boji. Raskošno i luksuzno opremljene, sa kupatilom/WC, odvojenim tušem, fenom, bade mantilom, sobnim papučama,TVom , telefonom, WLAN internet pristupom, klima uređajem, mini barom, sefom, 24 sata batler servisom, balkonom ili terasom sa pogledom na vrt.
Pearl: oko 55 m², kao Coral, sa bočnim pogledom na more.
Diamond: oko 55 m², kao Coral, sa pogledom na more.
Khaleej Suite: oko 110m², ekskluzivni suite sa luksuznim mermernim kupatilom sa whirlpool kadom, velikim dnevnom boravkom, odvojenom spavaćom sobom, garderoberom, dodatnim wc-om i balkonom sa pogledom na more. Opremljeni kao Coral, sa 2 TV-a i laptopom. Uključene Palace Lounge usluge: doručak u lounge-u (7-11h) ili u restoranu, u lounge-u tokom dana čaj, kafa, odabrana bezalkoholna pića, odabrana alkoholna pića (12-23h), koktel na dolasku (18-22h), kasni check-out do 16 sati (prema raspoloživosti) i transfer od/do Abu Dhabi aerodroma (molimo navesti vremena letova). Boravak dece do 21 godine starosti je dozvoljen samo do 11 sati.

Sport & Fitness: Uračunato: fitness centar u zapadnom i istočnom krilu hotela, jogging staza duga 6,4 km, teniski tereni, stoni tenis, fudbalski teren, odbojka na plaži, windsurfing, snorkling, kajak, kanu. Uz doplatu: časovi tenisa sa trenerom, izleti brodom, sportovi na vodi.

Beauty & Wellness: Na raspolaganju gostima stoji luksuzni „Anantara Spa“ sakvalitetnim produktima. Veliki broj raznovrsnih tretmana lepote uz doplatu.

Extra: Minibar special: izbor bezalkoholnih napitaka iz mini bara uračunat.
Dečiji special: bade mantili i papuče za decu, šamponi za decu, noćno mleko, poklon za dobrodošlicu.
Piće dobrodošlice. Svakodnevno voće, mineralna voda i lokalne dnevne novine u sobi.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.