Park Hyatt Abu Dhabi Hotel and Villas 6*

Položaj: na Saadiyat Island, direktno na oko 9km dugoj peščanoj plaži od belog peska. Iza hotela nalazi se objekat Saadiyat Beach Golf Course. Oko 8km do centra grada, aerodrom Abu Dabi: oko 30km. Više puta u toku dana bus servis do Yas Island.

Hotel: ekskluzivan hotel, savremeni ambijent, savršen minimalistički dizajn u pravilnim linijama i sa arapskim elementima, predivan vrt sa tropskim palmama okružuje hotel i dočarava izuzetnu opuštajuću atmosferu. 3 restorana, 2 bara, Coffee Lounge, u čijim specijalitetima gosti mogu neizmerno uživati. Glavni restoran The Cafe gde možete uživati u specijalitetima arapske kuhinje, veliki izbor evropskih jela iz kuhinje restorana The Park Bar and Grill. Beach House se nalazi direktno na plaži, pruža sjajan pogled na plažu kao i specijalitete mediteranske kuhinje a poseduje i Rooftop bar. Za vaše opuštanje pobrinuće se 3 bazena i jedan odvojen dečiji bazen, kao i ležaljke na plaži i suncobrani na plaži. Pored toga, hotel ima i dečiji klub, igralište i WLAN u celom resortu.

Ishrana: bogat švedski stp za doručak uključen. Za rezervaciju polupansion ručak u formi menija ili večera švedski sto u restoranu The Cafe uključeno.

Soba: 306
Park soba: oko 50m², opremljena sa istančanim ukusom, komforna, u zlatno-braon tonovima sa crnim akcentima i u prirodnim materijalima, veliko kupatilo sa zasebnom kadom, WC, odvojeni tuš, fen, bademantil, papuče kao i pegla, TV, DVD plejer, Ipod Docking Station, telefon, klima, sef, minibar, Nespresso aparat za kafu, aparat za čaj, balkon i pogled na vrt ili bazen sa okruženjem.
Sea View Room: oko 50m², kao Park Room, ipak s pogledom na more.
Park Suite: oko 100m², kao Park Room, sa odvojenim dnevnim boravkom i spavaćom sobom, gostinjski WC, dva TV-a, dva DVD-plejera, pri dolasku flaša domaćeg vina.
Beach View Suite: oko 120m², kao Park Suite, u odvojenim bungalovima direktno na plaži, potpuno opremljena kuhinja sa šporetom, rernom i frižiderom kao i malio bazen i spoljni tuš.
Two Bedroom Beach View Suite: oko 170m², kao Beach View Suite, ipak sa dve spavaće sobe. Sport i fitnes: Uključeno: fitnes centar, teniski teren. Uz doplatu:golf teren.

Golf: Najbliži golf teren Saadiyat Beach Golf Course pruža idealne uslove za časove golfa u prirodnom i lepom okruženju (uz doplatu).

Beauty and Wellness: Za vaše opuštanje brine se Atarmia Spa sa 9 prostorija (3 imaju sopstevnu terasu), bazen, studio za istezanje za dame, frizer, salon lepote koji se deli na dva etaže (uz doplatu).

Extra: Svakog dana mineralna voda u sobi.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.