Pimalai Resort and Spa 5*

Položaj: Luksuzni rizort Pimalai se nalazi na obali Andamanskog mora, na ostrvu Koh Lanta, u južnom delu Krabija. Hotel je pozicioniran na plaži Ba Kanitang, koja se nalazi na samo 6 km od Nacionalnog parka Mu Koh Lanta. Za sve putnike koji dolaze na Krabi, hotel u ceni ima uračunat transfer aerodrom – hotel i nazad. Transfer traje oko 40 minuta, podrazumeva mini van i brzi brod. Takođe, hotel organizuje transfer i sa bilo koje druge tačke na ostrvu Koh Lanta do hotela.Hotel: Pimalai Resort and Spa je otvoren 2001. godine, dok je 2020. godine renoviran i dodatno preuređen u hotel kakav izgleda danas. Ušuškan je u bujnoj tropskoj džungli, sa kaskadno raspoređenim vilama koje pružaju zadivljujuć pogled na more.Deo rizorta se prostire uz plažu (sa plažom dužine 900 metara), drugi deo odmarališta vijuga 60 – 80 metara nadmorske visine u planine. Hotel je prostran, svaka vila ima svoj balkon, a gosti imaju i svoju personalizovanu uslugu. U kompleksu se nalazi 121 smeštajna jedinica. Svaka soba je klimatizovana i uključuje pogodnosti poput Wifi i DVD plejera, moderno su opremljene sa primesama tajlandskog stila.U ponudi ima i više sadržaja za rekreaciju. Gosti mogu da ispijaju piće uz infiniti bazen, igraju tenis na dostupnim terenima, obilaze prirodnu baštu koju hotel održava. Poseduje kompletno opremljeni fitnes centar i biblioteku, kao i različite sportove na vode.Sobe:

Deluxe room – Okružena zelenilom, deluxe room nudi privatni balkon sa pogledom na prirodu. Ima veliko kupatilo, koje se sastoji od kade i odvojene walk in tuš kabine. Jedinica ima 48 m² i adekvatna je za 3 odrasle osobe, može imati king sized bed ili dva odvojena kreveta.Bayfront Deluxe room – Ukoliko želite da Vaša soba ima direktan pogled na plažu i da vam je sve na dohvat ruke, ova jedinica je idealna za vas. Pruža potpuni utisak prirodnog okruženja, pravi mir i tišinu sa zvukom talasa u pozadini. Velika veranda na otvorenom će vam ulepšati vaše slobodno vreme u ovom rizortu. Soba ima 70 m² i prihvata 3 odrasle osobe.Pavilion suite one bedroom with garden view – Ovaj prostrani suite pruža mir i pravo uživanje nadomak plaže.

Hillside ocean view private pool villa two bedrooms – Prepustite se privatnoj luksuznoj vili i doživite uživanje u pravoj tropskoj džungli na 70 metara nadmorske visine. Vila ima 280 kvadrata, idealna je za porodice. Čine je dve jedinice: odvojeni dnevni boravak i spavaća soba, sa dva kupatila i privatnim bazenom.Ishrana: Rizort obuhvata 3 restorana gde gosti mogu uživati u sjajnoj kuhinji. Jedinstvena tajlandska jela se služe u restoranima Rak Talay i Spice and Rice, dok se jela zapadne kuhinje mogu probati u čuvenom restoranu Seven Seas. Restoran se nalazi na 60 metara nadmorske visine i nudi spektakularan pogled na čitav zaliv. Takođe, ovaj restoran je idealna lokacija za posmatranje zalaska sunca, dok ispijate vaše omiljeno piće.Wellness and Spa: Smešten u sred džungle, spa centar Pimalai doneće vam mir kakva se retko gde pronalazi. Uz lagane cvetne note, možete birati kakav tretman želite, kao i mirise ulja koje spretne Tajlanđanke koriste prilikom masaža. Tretmani imaju ulogu da vrate gosta prirodi, svaka sala je dizajnirana sa primesama prirodnih motiva, napravljena od kamenja, autohtonog drveta i bambusa.Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.