Six Senses Yao Noi 5*

Položaj: Resort Six Senses Yao Noi je smešten na tropskom ostrvu Koh Yao Noi, u zalivu Phang Nga. Na idealnoj poziciji, ostrvo je jednako udaljeno i od Puketa i od Krabija, potrebno je oko 1h vožnje automobilom i gliserom.


Six Senses Yao Noi

Ostrvo je idealno za snorkeling i island hopping. Ukoliko volite da istražujete, obilazak susednih ostrva će biti prava avantura za vas, naročito ako je jedno od ostrva čuveni James Bond Island. Za ljubitelje motornih vozila, ostrvo se može lako obići motorom koje možete već u hotelu iznajmiti uz potvrdu vaše vozačke dozvole.


Pogled iz vazduha

Hotel: Prostire se na 24 hektara mirnog prirodnog okruženja, Six Senses Yao Noi je tiho utočište daleko od grada. Okružen prirodom i prelepim pejzažima, nudi luksuzne klimatizovane vile sa privatnim bazenom i ličnim batlerom.


Pogled na bazen

Sve prostrane vile su sa pogledom na zaliv Phang Nga imaju terasu sa otvorenim bazenom sa trpezarijom i ležaljkama. Udobne dnevne sobe opremljene su TV-om, besplatnim internetom i priključkom za iPod. Pridružena kupatila imaju kadu i tuševe na otvorenom, koje mogu dati potpuno novu dimenziju vašem odmoru.


Six Senses Yao Noi

Sobe:

Hideaway Pool Villa: Prostrana vila zauzima površinu od 154 m², a u njenom sklopu nalazi se i privatni bazen kao i mini veranda sa dve ležaljke i ugaonom garniturom što će upotpuniti vaše slobodno vreme napolju. Okružena zelenilom, ova vila nudi privatnost i mir. Soba je moderno opremljena, iako su materijali većinski od prirodnih materijala – jer je to glavni akcenat ovog hotela: stapanje sa prirodom.


Hideaway Pool Villa

Ocean Pool Villa: Ukoliko želite da u potpunosti uživate u pogledu na beskrajno plavetnilo, ocean pool vila je idealna za vas.


Ocean Pool Villa

Beachfront Pool Villa Suite: Ova jedinica može pružiti dom čitavoj vašoj porodici i biti vaš privatni raj na nekoliko dana. Prostire se na 228 m² i predivđena je za 5 osoba. Jedinica predstavlja dupleks, sa spavaćom sobom na spratu. Privatno dvorište nudi direktan izlaz na plažu. Kupatilo ima zatvoreni i otvoreni deo. Boravak je upotpunjen privatnim vinskim barom, kao i espreso aparatom.


Beachfront Pool Villa Suite

Beauty & Wellness: Spa centar Six Senses nudi niz tretmana lepote i tela koje razmaze svakog gosta, dok teretana pruža osvežavajući trening. Ukoliko ste za mirniju varijantu, časovi joge mogu biti idelani za jutarnje opuštanje. Za one radoznale i željne novog znanja, dostupni su i časovi tajlandskog kuvanja i degustacije vina. Poseban doživljaj je i bioskop na otvorenom  koji se nalazi na plaži, kao i obilazak Six Senses farme gde možete hraniti životinje i pratiti čitav proces prikupljanja namirnica.


Six Senses Yao Noi spa centar

Ishrana: Hotel raspolaže sa nekoliko restorana različite kuhinje, pa tako možete uživati u italijanskoj, tajlandskoj i indijskoj kuhinji, a svaki obrok upotpuniti i sa internacionalnim vinskim podrumom.


Six Senses Yao Noi restoran

The Living room restoran se nalazi odmah nadomak plaže, celodnevni restoran nudi obroke i na otvorenom i na zatvorenom. U ovom restoranu se služe svi obroci, od švedskog stola za doručak koji nudi različite vrste jaja, hleba, žitarica i mesa, do ručka i večere gde možete probati razne vrste mesa i ribe. Pored restorana, nalazi se i manja poslastičarnica, gde poseban deo čini homemade sladoled, sa čak 48 različith ukusa.


Six Senses Yao Noi

Hilltop restoran je najekskluzivniji restoran u ovom hotelu, sa neverovatnim pogledom na Phang Nga zaliv. Pretežno se služi evropska kuhinja, a užitak je zagarantovan.


Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.