Iberostar Bouganville Playa 5*

Opis:  Ovaj prelepi hotel udaljen je 250m od plaže i lociran je na šetalištu u mestu Costa Adeje-a i u blizini je najpopularnijeg mesta Playa de las Americas. U blizini se nalazi veliki broj prodavnica, restorana i barova.
Sadržaj: Hotel poseduje ukupno 481 sobu u okviru 11 spratova, veliki lobi u okviru recepcije i deo za odmor, 4 lifta, panoramski lift, restoran, a la carte restoran, bar, Internet kutak, butik I frizerski salon. Poseduje dva bazena i dečiji bazen, terasu za sunčanje, ležaljke i suncobrane, bar pored bazena. Peškiri su dostupni za goste hotela (uz depozit). U sklopu hotela nalazi se igralište za decu. Sve sobe su lepo dekorisane i uređene. Hotel nudi aktivnosti Fit and Fun za sve goste besplatno: jutarnja gimnastika, ritmička gimnastika, Aqua aerobic i Aqua gym, fitness, šetanje, pilates, itd.

Sobe: Standard sobe poseduju kupatilo, fen, balkon, klima, telefon, TV, mini bar (uz doplatu) i sef, sa delimičnim pogledom na more. Postoje i sobe sa direktnim pogledom na more, sobe sa pogledom na planinu kao i economy sobe sa pogledom na baštu. Superior sobe su nešto većeg komfora i istog sadržaja kao i Standard.

Ishrana:  All Inclusive koji podrazumeva doručak, ručak, večeru u vidu švedskog stola, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, kao i užine između obroka.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.