Hoteli na Kubi

VARADERO Paradisus Princesa del Mar Resort & Spa 5*

Ovaj ekskluzivan hotel se nalazi direktno na lepoj peščanoj plaži Varadera. Aerodrom Varadero je udaljen oko 40 km a Havana oko 160 km. Do centra Varadera ima oko 20 min. Prostrani kompleks sa čuvenim MeliA menadžmentom nudi sve za jedan savršen odmor. Hotel raspolaže sa 434 svita raspoređena u trospratne objekte, lobijem sa recepcijom i launge barom, kao i velikim bazenskim kompleksom sa dva đakuzija i Swim up barom, (ležaljke, suncobrani i peškiri su I na plaži uključeni). Glavni restoran sa uslugom i u formi švedskog stola i 5 vrhunskih restorana za sladokusce sa francuskim, italijanskim, japanskim, orijentalnim i kubanskim specijalitetima, kao i roštilj na plaži i snack bar ispunjavaju sve želje. U više barova se služe osvežavajući karipski kokteli. Za razonodu je u ponudi ranovrsna dnevna i večernja zabava sa živom muzikom i diskoteka. Frizerski salon, butik, vešernica, iznajmljivanje automobila i mopeda, medicinska služba (uz doplatu), internet servis (uz doplatu) i spa centar zaokružuju ponudu.

Više informacija

VARADERO Paradisus Varadero 5*

Ovaj komforan hotel Melia grupacije nalazi se na beloj, kolimetarskoj dugoj peščanoj plaži. Do aerodroma ima oko 40 km, do centra Varadera oko 15 km i do luke sa vodenim sportovima “Marina Chapelin” oko 3 km. Kompleks raspolaže sa ukupno 510 Junior svitova koji su raspoređeni u više jednospratnih i dvospratnih bungalova u bujnom tropskom vrtu. Hotel nudi glavni restoran sa uslugom i u formi švedskog stola, 5 a-la-carte restorana sa izvrsnom italijanskom, karipskom i japanskom kuhinjom, 2 vrhunska restorana, snack bar (24h) i 7 barova. Centar kompleksa čine 2 bazena sa dečijim bazenom, terasom za sunčanje i ljuljaške za ležanje (ležaljke, suncobrani i peškiri su i na plaži uključeni). U ponudi su još i veliki Yhi spa centar sa saunom i đakuzijem, razne radnje, frizerski salon I medicinska služba (sve uz doplatu), Baby club i Mini club za decu...

Više informacija

VARADERO Melia Marina Varadero 5*

Novi resort direktno na lučkoj promenadi Varadera. Plaža je dostupna preko pešačkog mosta (oko 300 m). Do centra oko 15 km. Aerodrom Varadero je na oko 34 km. Hotel je u primorskom stilu, sastoji se iz više 7-spratnih zgrada, koje se pružaju duž promenade. Za kulinarsku raznovrsnost brine se 11 restorana, između kojih je jedan glavni restoran „El Pilar“ sa lepom terasom, 5 a-la-carte restorana sa veličanstvenim pogledom na marinu sa jahtama (italijanski, francuski, azijski, latinoamerički; otvoreni uveče). Snack bar, 8 barova, od kojih je jedan ekskluzivno za goste „The Level“-a. 5 bazena, ležaljke i suncobrani na plaži, dodatno peškiri na bazenu.

Više informacija

VARADERO Melia Las Americas 5*

Nalazi se direktno na plaži Varadero, graniči se sa golf terenom sa 18 rupa (direktan pristup). Centar Varadera je udaljen oko 7 km. a pored se nalazi tržni centar „Plaza America“. Aerodrom: Varadero, na oko 30 km. Hotel se nalazi u atraktivnom vrtnom kompleksu. 5 restorana (samoposluženje i a-la-carte): glavni restoran „La Terraza“, restoran „IlLimoncello“ (italijanski; a-la-carte), gril restoran (morski plodovi mora/riblji specijaliteti; a-la-carte, potrebna rezervacija), gurmanski restoran„La Arcada“ (internacionalni; otvoren uveče, a-la-carte) i japanski restoran (a-la-carte), 6 barova i snack-barova. 4 bazena sa terasama za sunčanje, nekoliko đakuzija, ležaljke, suncobrani i peškiri na bazenu i na plaži, kozmetički salon (uz doplatu), pristup internet (uz doplatu), 24h sobna usluga, prodavnica suvenira.

Više informacija

VARADERO Iberostar Premium Laguna Azul 5*

Ovaj elegantan hotelski kompleks nalazi se direktno na peščanoj plaži Varadera. Aerodrom Varadero je udaljen oko 40 km, a centar Varadera je na oko 20 min vožnje. Hotelski resort pod vođstvom renomiranog hotelskog lanca Iberostar ispunjava sve želje. Za kupanje i relaksaciju na raspolaganju su 4 bazena, 3 đakuzija i bazen za decu (ležaljke i peškiri su na bazenu i na plaži uključeni). Kulinarski delikatesi serviraju se u glavnom restoranu sa uslugom i u formi švedskog stola sa Show Cooking-om i u 4 a-la-carte restorana sa kreolskom, italijanskom i japanskom kuhinjom kao i jednom vrhunskom restoranu. Restoran na plaži “Ranchón” kao i 2 snack bara zaokružuju gastronomsku ponudu. Dobro opremljeni mini club brine sa puno pažnje o najmlađim gostima.

Više informacija

VARADERO Iberostar Premium Playa Alameda 4+*

Komforan hotel renomiranog hotelskog lanca nalazi se direktno na širokoj peščanoj plaži Varadera. Aerodrom Varadero je na oko 55 km. Centar Varadera je udaljen oko 20 min vožnje. Ugodno uređeni kompleks raspolaže sa 391 sobom raspoređenim u dvospratne objekte. Pored velikog lobija u kolonijalnom stilu sa recepcijom, lobi bara i radnje, hotelski sadržaj čine i glavni restoran sa uslugom i u formi švedskog stola, itallijanski i izvrsni a-la-carte restoran, kao i restoran na plaži koji tokom dana radi kao gril restoran a uveče kao mediteranski restoran. Pored toga postoji i lepo uređeni bazen sa pool barom (ležaljke i peškiri su na bazenu i plaži uključeni). Centar lepog kompleksa je leja u kolonijalnom stilu sa sladoledžinicom i “Bar Santiago” pod otvorenim nebom.

Više informacija

VARADERO Melia Varadero 4+*

Hotel se nalazi na niskom stenovitom platou, direktno na duačkoj peščanoj plaži Varadera. Šoping centar Plaza America nalazi se pored hotela, mesto Varadero udaljeno je oko 8 km, a aerodrom Varadero oko 30 km. Moderno odmaralište poznate hotelske grupacije Melia sjedinjuje se u harmoniji sa tropskim vrtom i nudi veliki bazenski predeo sa odvojenim dečijim bazenom, đakuzijem, terasom za sunčanje i pool barom (ležaljke, suncobrani i peškiri su i na plaži uključeni) čini najbolje preduslove za opuštajuće i ispunjene dane. Ukupno 490 soba nalazi se u šestospratnom objektu čiji centar čini jedno atraktivno unutrašnje dvorište i slikovito uređeni lobi sa tropskim biljkama i malim vodopadima.

Više informacija

VARADERO Melia Peninsula 4+*

Ušuškan u jedan prostrani vrt, ovaj hotel poznate Meliá hotelske grupacije nudi najbolje preduslove za jedan opuštajući odmor sa raznovrsnim mogućnostima. 591 Standard soba raspoređene su u trospratne bungalove koji očaravaju sa svojim kolonijalnim stilom kombinovanim sa visokim komforom.

Više informacija

VARADERO Melia Las Antillas 4*

Ovaj popularan kompleks renomiranog hotelskog lanca Melia nalazi se direktno na širokoj peščanoj plaži Varadera i prelepo je ušuškan u sred prostranog tropskog vrta sa lagunom i raznovrsnom vegetacijom. Centar Varadera je udaljen oko 20 min a aerodrom oko 30 min. 350 soba nalaze se u sred tropskog vrta, čiji centar čine 2 bazena. Kulinarske apetite zadovoljićete u glavnom restoranu sa uslugom i u formi švedskog stola, italijanskom a-lacard restoranu, vrhunskom restotranu i u restoranu sa morskim plodovima. Karipski kokteli se služe na 5 barova. U ponudi odmarališta su i intetrnet servis, radnje, vešernica, iznajmljivanje automobila i mopeda, salon lepote, i medicinska služba (sve uz doplatu).

Više informacija

VARADERO Blau Varadero 4*

Blau Varadero hotelski rezort se nalazi na plaži u delu Varadera koji se zove Matanzas. Hotel raspolaže vrlo komfornim sobama, svaka ima kupatilo, klimu, TV, telefon, mini bar, sef. Većina ima pogled na more.U svom sastavu ima više restorana i barova, bazen, saunu, đakuzi, parno kupatilo, dva salona za masažu, mini klub za decu 2-12 godina… Postoji mogućnost bavljenja različitim sportovima na vodi.Usluga je na bazi All Inclusive-a koji uključuje dva obroka u glavnom restoranu po principu “švedskog stola” ,ručak u Las Adelfas restoranu, lokalna i internacionalna pića, užine tokom celog dana i večeri, mini bar (voda i lokalna pića), tipičnu Kubansku večeru jednom tokom boravka, korišćenje bazena, saune, đakuzija…

Više informacija

VARADERO Breezes Bella Costa 4*

Kuća renomiranog Super Clubs lanca nalazi se na kilometarskoj beloj peščanoj plaži Varadera. Od centra Varadera je udaljen oko 4 km. Prijatno koncepirani komopleks raspolaže sa 295 soba i 87 svitova koji su raspoređeni u glavnom objektu i vilama. Za kulinarski užitak zaduženi su glavni restoran sa uslugom i u formi švedskog stola, 3 restorana sa specijalitetima (italijanska i japanska kuhinja, ako i gril restoran).

Više informacija

VARADERO Breezes Varadero 4*

Hotel se nalazi direktno na širokoj peščanoj plaži Varadera. Aerodrom Varadero udaljen je oko 30 km. Ovaj popularni kompleks hotelskog lanca SuperClubs nudi komfor sa širokom All Inclusive ponudom. 270 soba raspoređeno je u trospratne hotelske objekte i 11 vila, koji su okruženi sa tropskim vrtom. Centar vrta čini veliki bazen sa đakuzijem i pool barom (ležaljke, suncobrani i peškiri su i na plaži uključeni). Kulinarski apetito zadovoljiće glavni restoran sa uslugom i u formi švedskog stola, 2 a-la-carte restorana sa italijanskom i kubanskom kuhinjom, kao i beach gril.

Više informacija

VARADERO Occidental Allegro Varadero 4*

Ovaj hotel se nalazi na jednoj čarobnoj privatnoj peščanoj plaži u 800m dugom zalivu Hicacos poluostrva. Do aerodroma Varadera ima oko 30 min. Do centra Varadera sa mogućnostima za šoping i zabavu ima oko 3 km. Resort je renoviran u leto 2010. god. i nalazi se u jednom prelepom tropskom okruženju. Ukupno 534 sobe podeljene su u glavni objekat i dva bungalov-kompleksa. Unutar egzotičnog parka nalaze se 2 predela sa bazenima, bazen za decu, pool bar i terasa za sunčanje (ležaljke, suncobrani i peškiri su na bazenu i plaži uključeni). U ponudi su glavni restoran sa uslugom i u formi švedskog stola i 2 a-la-carte restorana sa internacionalnom i italijanskom kuhinjom.

Više informacija

VARADERO Sol Sirenas Coral Resort 3+*

Resort poznatog španskog lanca Sol/Melia nalazi se neposredno uz belu, kilometarsku plažu Varadera. Do centra mesta ima oko 4 km. Na 40.000 m2 velikog tropskog vrta, grupišu se četvorospratni objekti oko atraktivno uređenog bazenskog predela sa 3 bazena, pool barom, Swim up barom, integrisanim dečijim bazenom i terasom za sunčanje.

Više informacija

VARADERO Mercure Cuatro Palmas 3*

Hotel čuvenog Accor hotelskog lanca se nalazi na jednom od najlepših delova plaže Varadero, udaljen samo oko 3 min hoda od centra mesta. Do aerodroma Varadero ima oko 25 km. Popularan kompleks izgrađen je u španskom kolonijalnom stilu i raspolaže sa 282 sobe koje su raspoređene u jedan glavni delu i u deo sa bungalovima. Svaki deo ima svoju recepciju snack bar.

Više informacija

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.