Vodič za venčanje na Maldivima

10.08.2021

Autor: Travel Boutique Tim

venčani par na mostu

Kako venčanje predstavlja najromantičniji trenutak u životu, sigurno maštate o tome da izgovorite sudbonosno „Da!“ na nekom egzotičnom mestu.

Zvuci talasa, šum palmi, baldahini koji se njišu na laganom vetru, bidermajer od svežeg cveća i meki pesak pod stopalima znače samo jedno – savršeno venčanje na Maldivima.

Čak i ako još uvek ne želite da zvanično uplovite u bračne vode ili ste to možda već učinili, na Maldivima možete stati ceremonijalno na „ludi kamen“.

Najbolje od svega je što imate priliku da venčanje spojite sa medenim mesecom i uživate u rajskim prizorima čiju lepotu ni fotografije ne mogu doslovce preneti.

venčani par se drži za ruke

Kada kažemo da su venčanja na Maldivima samo ceremonijalna, to znači da nisu priznata i da predstavljaju odličnu priliku za sve vas koji želite ovekovečiti svoju ljubav bez administrativnih obaveza ili vas koji želite da, nakon dugog niza godina provedenih u zajednici, obnovite zavete.

Prepustite organizaciju venčanja i smeštaja našoj agenciji i dozvolite vašem partneru i sebi da uživate bez stresa u egzotičnim plažama Maldiva.

venčani par na plaži na Maldivima

Kako izgleda priprema i samo venčanje na Maldivima?

Venčanja se organizuju na plažama, peščanim sprudovima ili dokovima ka bungalovima na vodi.

Od jutra se postavlja dekoracija u vidu ramova od cveća, belih ili koralnih baldahina, dekorativnih vrata, listova palmi, srca i lampiona u pesku.

Pripremaju se šampanjac, torta, kutijica za burme najčešće inspirisana morskim svetom i naravno sertifikat.

Mlade mogu obući klasičnu venčanicu ili jednostavnu belu haljinu, maldivsku nošnju ili neku kreaciju po sopstvenom izboru.

Za obuću ne brinite, svakako ćete biti bosi. Dobićete i bidermajer od svežeg cveća, a vaš partner cvetni venac da nosi oko vrata.

par se ljubi na plaži

Koordinator venčanja će vas odvesti na mesto na kome ćete stupiti u brak uz prisustvo svedoka i fotografa.

Možda vam u svatove dođu gosti hotela, jer je venčanje na Maldivima spektakularan događaj koji se ne viđa svaki dan.

Zamislite samo taj čudesni zalazak sunca uz šum talasa i visokih palmi dok koračate ka onome koga volite kako biste mu se zakleli na večnu ljubav.

čovek stavlja prsten ženi

Nakon ceremonije, uhvatite za ruku svog bračnog druga i napravite „foto sešn“. Fotografije od kojih gore društvene mreže uz doživljaj venčanja iz mašte ostaviće neizbrisiv trag u vašem životu.

I za kraj neverovatnog dana, opustite se u kadi punoj latica svežeg cveća, uz čašu penušavog vina ili uživajte u iznenađenjima koje će vam spremiti osoblje hotela (na upit).

par se drži za ruke na plaži

Većina ovih bajkovitih detalja uključeni su u paket večanja koji se poprilično isplati, jer imate priliku da spojite 2 u 1, venčanje i medeni mesec.

Svaki hotel ima svoj koncept paketa venčanja, daje specijalne popuste i druge privilegije. A za više informacija na raspolaganju su vam naši agenti.

par se ljubi na plaži

Najromantičniji momenat u vašem životu ima i svoju cenu.

Uvek aktuelne primere aranžmana sa uključenim paketom venčanja možete pratiti ovde.

Primera radi cene se kreću od 4.900 evra za 2 osobe sa uključenim avio-kartama, taksama, transferima, paketom venčanja i smeštajem u izabranim hotelima na bazi izabrane usluge.

Kada pogledate šta sve obuhvata, da objedinjujete medeni mesec sa venčanjem iz snova i imate još dodatnih pogodnosti nakon izbora hotela, bićete sigurni da je vredno svakog dinara.

grupa ljudi na plaži

Iskoristite ovo putovanje i za medeni mesec

Kada ste uplovili u bračne vode, sigurno se pitate na koji način da upotpunite doživljaj medenog meseca na Maldivima.

Osim zagrljaja i poljubaca, romantičnih večera uz zalazak sunca, plivanja i ronjenja, možete se prijaviti za još neke odlične izlete.

Jednostavno ih rezervišite u svom hotelu ili rizortu. Obavezno probajte snorkeling i upoznajte se sa raznolikim morskim svetom.

Imate mogućnost da probate i sportove na vodi kao što su flyboarding, windsurfing i fun tubing ili krenete na izlet brodom u posmatranje delfina.

Za one koji žele malo više adrenalina, tu je plivanje sa kit ajkulama (kada je sezona).

par pije vino na plaži

Kada ste saznali kakva romantika vas čeka na Maldivima, sigurno se pitate kada je najbolje vreme za putovanje. Klima se menja svuda u svetu, tako i na Maldivima. Više nema jasne sezone i uvek može da se desi tropski pljusak, tako da se može putovati tokom cele godine.

Važno je da znate da pljuskovi ne utiču na temperaturu vode (uvek oko 28C) i temperaturu vazduha (uvek oko 30-32C).

Ukoliko vas zanima još korisnih informacija o Maldivima sve možete pronaći čitajući naš kompletan vodič za Maldive.

Kada poželite ovakvo venčanje ili ceremoniju za obnovu zaveta, naši agenti su vam na raspolaganju za sva pitanja i zahteve.

Dajte svojoj ljubavi poseban tretman, sigurno to zaslužuje. 

muškarac i žena na brodu

Dopao Vam se ovaj tekst?

Pogledajte još i:
✓ „Kompletan vodič za putovanje na Maldive 2020“
✓ „Porodično letovanje na Maldivima“
✓ „Šta raditi na Maldivima?“
✓ „Zašto je Sun Island Resort 4* na Maldivima najtraženiji hotel kod nas?

✓ „Top 10 hotela na Maldivima
✓ „Kada je najbolje vreme za putovanje na Maldive?“


Interesuju Vas naše aktuelne cene?

Pogledajte aranžmane za Maldive

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.