JW Marriott Phuket Resort and Spa 5+*

Položaj: Hotel, čuvene Marriott grupacije, leži na 17 kilometara dugoj i skoro netaknutoj Mai Khao plaži. Udaljen je oko 15 minuta od aerodroma Puket. Redovni Shuttle bus vozi do Puketa/Patonga (uz doplatu). Idealan za goste koji žele opuštajući odmor.

Opremljenost: Ekskluzivni i 11 ha veliki kompleks u lepom tropskom vrtu, raspolaže sa 265 soba, prostranim i otkrivenim lobijem, i jednim izuzetno velikim bazenom sa đakuzijem, pool barom i odvojenim dečijim bazenom u blizini plaže. Hotel svojim gostima stavlja na raspolaganje još i fitnes centar sa saunom, spa centar, salon lepote, klub za decu (besplatno), butik i poslovni centar. Ponudu upotpunjuju 4 restorana i nekoliko barova. Wireless internet priključak je u celom kompleksu dostupan uz doplatu.

Sobe: Sala Gartenblick sobe (oko 47m²) su podeljene u dva 3-spratna objekta. Raspolažu sa kupatilom i odvojenim tušem, WCom, telefonom, sefom, fenom, aparatom za kafu/čaj, klimom, mini barom, TV LCD-om, DVD plejerom (iznajmljivanje filmova uz doplatu), internet priključkom (uz doplatu) i balkonom sa pogledom na baštu.

Sala Meerblick sobe (oko 47m²) se razlikuju samo u pogledu. Pogled na more može, zbog gustine vegetacije, može biti delimično ograničen.

Sala Terrace sobe (oko 47m²) su prizemne i dodatno imaju 16 m² veliku privatnu terasu sa dve ležaljke i kutkom za sedenje sa pogledom na baštu.

Ishrana: Američki doručak na bazi švedskog stola.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar, odbojka. Uz doplatu: Tenis, ronjenje, jedrenje, kajak, windsurfing, moutainbiking. Čuveni golf teren „Blue Canyon Country Club“ udaljen je oko 15 minuta vožnje. MEIER’S WELLNESS: Hotelski spa centar “Mandara” ima 10 prostorija za tretmane i svojim gostima nudi kako tradicionalne tajlandske tako i internacionalne masaže, zatim i različita parna kupatila, tretmane i terapije.

Extra: Mladenci pri dolasku dobijaju korpu sa voćem i jednu flašu penušavog vina kao i gratis cvetnu dekoraciju u sobi.

Napomena: Zbog periodičnih jakih struja kupanje u moru je ograničeno. Minimalan boravak od 4 noći u periodu 24.12.- 7.1.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.