SALA Phuket Resort and Spa 5*

Položaj: Na severo-zapadu Puketa, na lepoj Mai Khao plaži i na samo oko 10 minuta od aerodroma. Jednostavno se stiže do poznatog golf terena „Blue Canyon“ i slikovitog Phang Nga zaliva.

Opremljenost: Sala Phuket Resort & Spa je luksuzan kompleks sa vilama u kojem 63 od ukupno 79 soba, vila i svitova imaju privatan bazen. U ovom resortu pronaćićete jedinstvenu kombinaciju portugalske arhitekture i južnotajlandskog dizajna. U komfor resorta spadaju 2 velika bazena u blizini plaže i restoran sa barom. Ponudu upotpunjuje lobi bar, „Sala Spa“ centar, fitnes centar, knjižara i prodavnica suvenira. Wireless internet priključak vam je besplatno dostupan u celom resortu.

 

Sobe: Deluxe sobe (oko 63 m²) se nalaze na 1. spratu glavne zgrade i imaju kupatilo, WC, fen, klimu, telefon, sef, mini bar, aparat za kafu/čaj, sat. TV i balkon sa pogledom na hotelski vrt. Veranda i privatni bazen u

Garten Pool vilama (oko 164 m²), dostupni su direktno preko spavaće sobe i Open Air kupatila (delimično natkriveno i sa odvojenim tušem). Sobe Garten Pool vila se nalaze u prizemlju glavne zgrade i dodatno imaju DVD plejer. Vile pružaju apsolutnu privatnost.

Sala Pool vile (oko 157 m²) su svaka zasebno i opremljene su kao i Garten Pool vile.

Ishrana: Kod rezervcije sa doručkom – američki doručak (a la carte). Polupansion uključuje i večeru.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar Uz doplatu: Spa tretmani.

Extra: Mladenci pri dolasku dobijaju besplatno: voće, flašu penušavog vina, čokoladu, cveće i jednu polučasovnu masažu.

Napomena: Podaci o kvadratnim metrima (m²) soba, odnose se na boravišnu površinu i spoljni deo. Minimalan boravak od 5 noći u periodu 26.12.-05.01.

Još First minute popusta za rezervacuje do 45 dana pre dolaska po sistemu (dodatno 1 besplatna večera uključena/minimalan boravak 5 noći).

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.