SEMINYAK Double Six Luxury 5*

Položaj: Direktno na modernoj Seminyak plaži. Butici, barovi i restorani na 10 minuta hoda. Aerodrom: Denpasar, oko 11 km.

Hotel: Moderan hotela sa 5 zvezdica, luksuzan smeštaj u 5-spratnim zgradama. Dugačak bazen nalazi se u blizini plaže, a bar na bazenu nudi osvežavajuće sokove i koktele. Dostupne su udobne ležaljke i suncobrani. Restoran „The Plantation Grill” nudi biftek i plodove mora, dok „Seminyak Italian Food” ima u ponudi italijanska jela. Ekskluzivni bar na terasi na krovu opremljen je salonskim nameštajem i ima impresivan pogled. Usluga batlera stoji gostima na raspolaganju 24h. Wi-Fi u celom kompleksu. Prilikom kasnijeg odlaska poslednjeg dana na raspolaganju je i lounge sa prostorom za prtljag, tušem i pićem.

Sobe: 146
Leisure Suite: oko 80 m² uklj. spoljašnji deo, moderne sobe sa integrisanim prostorom za dnevni boravak. Sadrže kupatilo/WC, odvojen tuš, fen, bade mantil/papuče, TV, DVD plejer (na zahtev), telefon, Wi-Fi, klima uređaj, mini bar, aparat za espresso, sef i balkon ili terasu.
Deluxe Suite Ocean View: oko 80 m² uklj. spoljašnji deo, kao Leisure Suite, sa pogledom na more.
Deluxe Suite Plunge Pool: oko 100 m² uklj. spoljašnji deo, opremljenost kao Leisure Suite, ovi suitovi dodatno raspolažu malim bazenom (2,5 x 3 m) na terasi.
Two Bedroom Deluxe Suite Ocean View: oko 160 m² uklj. spoljašnji deo, opremljenost kao Leisure Suite sa 2. spavaćom sobom i 2. kupatilom. Sa pogledom na more.

Ishrana: Á-la-Carte doručak uračunat. Uz polupansion ručak ili večera (jelo sa menija) u Seminyak Italien Food restoranu.

Sport: Uračunato: fitnes centar.

Wellness: Moderno napravljen „Acqua Perla Spa“ nudi, pored velikog izbora masaža i tretmana, i parno kupatilo, saunu, tursko kupatilo i studio za nokte (sve uz doplatu).

Medeni mesec: Putnici na medenom mesecu dobijaju dekorisanu sobu i mali znak pažnje.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.