NUSA DUA INAYA Putri Bali 5*

Položaj: Smešten u ekskluzivnom delu naselja Nusa Dua, na jednoj od najpoznatijih plaža na Baliju. Bali Collection tržni centar je udaljen samo 15 minuta hoda. Plaža Pandava udaljena je 20 minuta vožnje od rizorta, a Međunarodni aerodrom Denpasar na Baliju 25 minuta vožnje.

Hotel: Ima moderno opremljene sobe za goste, apartmane i ekskluzivne vile koje oponašaju stil balinežanskog Penglipuran sela, sa arhitekturom inspirisanom od 7 hinduističkih boginja, a koje sadrže elemente lokalne umetnosti. Jedinstvena balinežanska arhitektura izdvaja ovaj smeštaj od tipične zgrade za odmaranje, crpeći svoju inspiraciju iz lepote Penglipuran sela. Svaki kutak INAYA predstavlja deo balinežanske kulture s nitima istorije i mitologije isprepletenih u glavnim aspektima letovališta.

Sobe: 457 
Deluxe Room: oko 48 m², kupatilo/WC, tuš, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i balkon sa pogledom na vrt. 
Deluxe Pool Access Room:  oko 51 m², opremljenost kao Deluxe Room, sa pristupom bazenu. 
One Bedroom Suite Ocean View: oko 90 m², opremljenost kao Deluxe Room, sa balkonom sa kojeg se pruža spektakularan pogled na more. 
Two Bedroom Suite : oko 135 m², opremljenost kao Deluxe Room, sa dve spavaće sobe.
One Bedroom Garden View: oko 90 m², opremljena kao Deluxe Room samo prostranija.

Ishrana: Bogat švedski sto za doručak uračunat. Uz polupansion uračunati ručak ili večera.

Wellness: Opustite se u različitim tretmanima koje spa & wellness u ovom hotelu nudi (uz doplatu).

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.