NUSA DUA Melia Bali Villas & Spa Resort 5*

Položaj: Direktno na prelepoj Nusa Dua peščanoj plaži.

Opremljenost: Ovaj populara hotelski kompleks, španske hotelske grupacije – Sol Melia, nalazi se usred jednog tropskog vrta i parka sa malim jezerima. 4-spratni objekti su međusobno povezani. Kompleks raspolaže sa velikim delom sa bazenima uključujući i dečiji bazen (peškiri, suncobrani i ležaljke su uključeni), poolbar-om, Open Air lobijem sa barom, raznim buticima, 5 restorana sa azijskim i internacionalnim specijalitetima.

Sobe: 74 Superior soba uređeno je jako prijatno i imaju kadu/tuš/WC, fen, telefon, sat. TV, klimu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef I terasu okrenutu ka vrtu. 247 Deluxe Garten soba nalaze se u objektima 2 i 3, i uređene su sa elegantnim nameštajem od tropskog drveta. Sobe raspolažu sa kadom/tušem/WCom, bademantilom, fenom, sat. TV-om, sefom i aparatom za kafu/čaj. Na vašoj privatnoj verandi, sa pogledom na tropski vrt, možete se opustiti i po želji doručkovati (uz doplatu). Pri dolasku dobijate korpu sa voćem. 54 Duplex svitova ima fen, telefon, sat. TV, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i balkon. Vile su izgrađene u Maisonette stilu, pri čemu se u prizemlju nalazi dnevni boravak i WC za goste a na gornjem spratu spavaća soba i kupatilo sa kadom/tušem i WC-om. 50 Family soba pored iste opremljenosti imaju i Playstation II i umesto dnevnog boravka 2 kreveta koje nude još mogućnosti za spavanje. Novo uređeni Junior Suite Lagoon Access uređeni su sa modernim i balinežanski stilskim elementima. Sobe imaju kupatilo sa velikom kadom, tušem i WC-om, fen, telefon, sat. TV, klimu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i privatnu terasu koja vam pruža direktan prilaz laguni. Gosti ove kategorije imaju sledeće pogodnosti: piće dobrodošlice, neograničeni pristup internetu kao i 25% popusta na spa tretmane i 40% popusta na servis za pranje veša. 10 Vila raspolaže sa spavaćom sobom, dnevnim boravkom, velikim kupatilom sa spoljnim tušem, malim vrtom sa malim bazenom i terasom, kutkom za sedenje i paviljonom za odmor. Deo sa vilama se nalaze u vrtu sa palmama i naziva se Garten Villas Club (nije dozvoljeno za mlađe od 16 godina). Klub poseduje sopstveni bazen, bar, sopstveni deo za doručkovanje i knjižaru sa nacionalnim i internacionalnim novinama. Preko celog dana služe se kafa i čaj. Pri dolasku dobijate Corp. sa voćem i cveće u vašoj sobi. Na bazenu goste očekuju ležaljke sa podloškama i peškirima. Od 16-17 časova služe se čaj ili kafa sa pecivom.

Ishrana: Bogati američki doručak na bazi švedskog stola. Polupansion uključije dodatno
i ručak ili večeru, pun pansion uključuje ručak i večeru.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar, odbojka na plaži, stoni tenis i pikado.

Uz doplatu: Tenis (2 teniska terena sa tvrdom podlogom i reflektorom), teren za badminton, aranžmani za ronjenje, golf teren sa 18 rupa na oko 1 km.

Extra: Za period od 01.11.-24.12. i 15.01.- 31.03. i minimalan boravak od 7 uzastopnih noći gosti u kategoriji Superior dobijaju besplatnu „Fisch Therapie“ (2 osobe). Gosti u kategoriji Deluxe Garten i Duplex Suite dobijaju jednu besplatnu 50-minutnu balinežansku masažu (2 osobe).

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.