NUSA DUA The St. Regis Bali Resort 6*

Položaj: Smešten je tačno na dugoj beloj peščanoj plaži Nusa Dua. U blizini se nalazi tržni centar „Collection Bali“. Aerodrom Denpasar je udaljen oko 25 minuta.

Hotel: Elegantno uređen hotel, nalazi se na jugu Balija, i nudi prelep pogled na more, bašte i bazene koji okružuju kompleks. Ušteda vode i energije kao i očuvanje prirodnih resursa u najvećem stepenu realizuju se u ovom odmaralištu St. Regis. Pored lične i prvoklasne usluge, odmaralište nudi 3 moderna restorana, barove, delikatesni restoran, veliki plutajući lagunski bazen (3.668 m2), veliki bazen (900 m2), dečiji bazen i predivan spa i wellness centar.

Sobe: 123
St. Regis Suite: oko 92 m2, opremljena je kupatilom sa kadom, odvojenim tušem, fenom za kosu, ormarom za odlaganje, TV, telefonom, priključnom stanicom za iPod, DVD plejerom, bežičnim WLAN-om (bez plaćanja), aparatom za kafu / čaj, mini-barom, sefom i klima uređajem, balkonom sa pogledom na vrt.
St. Regis Ocean View Suite: oko 92 m2 , kao St. Regis Suite sa pogledom na more.
St. Regis Pool Suite: oko 189 m2, kao St. Regis, sa velikim spoljašnjim delom, bazenom i pogledom na vrt.
Gardenia Villa: oko 441 m2, prostrana vila sa odvojenim dnevnim i spavaćim prostorom i maksimalnom privatnošću i sa privatnim bazenom.
One Bedroom St. Regis Lagoon Villa: sa jednom spavaćom sobom oko 371 m2 i dnevnim boravkom oko 131 m2). Iste karakteristike kao St. Regis Suite , ali sa direktnim pristupom bazenu.
Two Bedroom St. Regis Lagoon Villa: oko 436 m2, kao One Bedroom St. Regis Lagoon Villa sa dodatnom drugom spavaćom sobom sa kupatilom.
The Strand Villa: oko 604 m2, iste karakteristike kao i Gardenia Villa, ali na samoj plaži.

Sport: Joga, iznajmljivanje bicikla, fitnes centar. Golf u obližnjem Bali Nacionalnom klubu za golf.

Spa and Wellness: Remède Spa nudi egzotične balinežanske terapije u 8 privatnih soba za lečenje, uključujući 2 fenomenalna spa apartmana, koristeći vrhunske spa proizvode. Uz doplatu: Aqua Vitale bazen, jedinstveni bazen za podvodnu masažu celog tela, joga centar.

Ishrana: Bogat švedski sto za doručak u Boneka restoranu uračunat. Uz polupansion uračunata je dodatno večera. Dok je uz rezervisan pun pansion uključen i ručak u restoranu Gourmand Deli.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.