NUSA DUA The Mulia 5*

Položaj: Direktno na plaži Nusa Dua. Aerodrom: Denpasar, oko 15 km.

Hotel: Prostran kompleks proteže se na jednom obronku i podeljen je na 3 dela. „Mulia Resort“ – glavni deo u kojem se nalaze sobe i suitovi, „The Mulia“ sa ekskluzivnim apartmanima i „Mulia Villas“ sa 108 luksuznih vila. U pogodnosti se ubraja 7 bazena sa odvojenim dečjim bazenom, 6 restorana, barovi, klub i salon, spa (uz doplatu) i klub za decu. Wi-Fi.

Sobe: 745
Mulia Grandeur: oko 57 m², smeštene u „Mulia Resort“. Sadrže Neorest® toalet, kadu i odvojeni tuš, fen, bade mantil/papuče, Smart-TV, telefon, Wi-Fi, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i balkon.
Mulia Signature – Ocean Court: oko 57 m², kao Mulia Grandeur, sa ograničenim pogledom na more.
The Baron Suite Garden View: oko 105 m², opremljene kao Mulia Grandeur, smeštene u „The Mulia“ sa đakuzijem i dnevnim ležajem. Usluga batlera. Gosti dobijaju pristup salonu „The Lounge“, u kojem je na raspolaganju restoran. Popodnevni čaj i kokteli svakodnevno.
1 Bedroom Villa Garden View: oko 505 m², pojedinačne vile u „Mulia Villas“. Opremljenost i dodatne usluge kao The Baron Suite. Dodatno sa đakuzijem u kupatilu, spoljašnjim tušem, bazenom (4 x 10 m), paviljonom i prostorom za dnevni boravak.

Ishrana: Bogat švedski sto za doručak uračunat.

Sport: Uračunato: fitnes centar.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.