JIMBARAN Intercontinental Bali Resort 5+*

Položaj: Direktno na 4,5 km dugoj Jimbaran plaži, jednoj od najlepših plaža na Baliju, na oko 15 minuta od aerodroma.

Opremljenost: Ekskluzivni kompleks ispunjava sve uslove jednog hotela Premium kategorije. U prostranom i otvorenom lobiju (Wireless internet uz doplatu) sa prijemnim lounge-om nalazi se recepcija i šoping arkada. Očaravajući bazenski kompleks sa 6 bazena i zasebnim dečijim bazenom (naravno da su ležaljke i suncobrani na plaži i bazenu uključeni) nudi mogućnosti za razonodu i opuštanje. Imate izbor od 4 restorana. Da li se odlučili za japanski Open Air restoran ili za klimatizovani „Taman Gita“ restoran, zasigurno je da će te uživati. Kompleks raspolaže još i sa medicinskim centrom, jednim salonom lepote i 24- časovnim room servisom. Za zabavu su vam na raspolaganju „Sunset Bar“ i „Saraswati Lobby Lounge“. Za najmlađe goste tu je i lepo uređeno igralište i mini dečiji resort „Planet Trekkers“, koji takođe u ponudi ima babysitting servis (na upit, uz doplatu) koji vam omogućava da imate malo vremena samo za vas.

Sobe: Resort Classic sobe imaju kupatilo, odvojeni tuš, WC, fen, telefon, sat. TV, muzički kanal, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini bar, sef, aparat za kafu/čaj i balkon ili terasu. Sa Singaraja sobama postignut je koncept „Hotel u hotelu“. Sobe su raspoređene u odvojenom „Singaraja“ krilu sa sopstvenim Concierge-om i imaju kupatilo, odvojeni tuš, WC, fen, telefon, sat. TV, DVD uređaj, klimu, ventilator na plafonu, mini bar, sef, aparat za kafu i balokon ili terasu. U posebne pogodnosti za ovaj tip sobe ubrajaju se: besplatno iznajmljivanje filmova, 24-časovni lounge, preko dana besplatno kafa i čaj, svakodnevno sveže voće. Doručkovati možete ili u glavnom restoranu „Taman Gita“ ili u restoranu „Bella Singaraja“, koji samo gostima Singaraja soba na raspolaganju stoji. Singaraja Duplex suitovi su znatno veći (oko 90 m2) od Singaraja soba i raspolažu sa velikim dnevnim boravkom i trpezarijom u parteru. Spavaća soba i kupatilo na 1. spratu su isto opremljene kao i Singaraja soba. Gosti ove kategorije takođe uživaju u pogodnostima koje su opisane kod Singaraja soba. Club Intercontinental sobe (oko 52 m2) su vrlo lično i luksuzno opremljene, i deo su ukupnog koncepta. Club intercontinental sobe nude apsolutnu privatnost. Pogodnosti koje dobijate prilikom rezervacije ove kategorije su: korpa sa voćem pri dolasku, 24-časovni butler servis, lokalne i internacionalne novine i časopise, slobodan pristup privatnom „Club Pool“ kao i „Club-Lounge“, koji između ostalog nude knjižaru, biznis centar i mogućnost iznajmljivanja DVD-a. Doručak možete po izboru konzumirati u Club Lounge-u, Club Pool-u, restoranu Taman Gita ili u vašoj sobi. Od 14-16 časova se u Club Lounge-u služe kafa/čaj i snack-ovi, a od 16:30-19:30 časova kokteli, vino, penušavo vino i kanapei. Deci, uzrasta od 4-12 godina, na raspolaganju stoji mini dečiji resort „Planet Trekkes“ (besplatno).

Ishrana: Američki doručak na bazi švedskog stola. Polupansion dodatno uključuje i večeru (po izboru, isključeni su jastog i pića).

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar, ulaz u Ulu Watu spa centar sa korišćenjem saune i đakuzija.

Uz doplatu: 2 teniska terena sa tvrdom podlogom, masaže. Na 10 km od hotela nalazi se golf teren sa 18 rupa.

Extra: Svi naši gosti dobijaju 20% popusta na jedan spa tretman. Kod minimalnog boravka od 12 uzastopnih noći u periodu 01.11.- 30.04 dobijate po osobi/boraku jednu večeru (set od 3 jela po izboru, isključeni su jastog i piće)

Napomena: Imajte na uma da je u periodu 24.12.-10.01. obavezan minimalan boravak od 5 noći. Imajte na umu da deci od 12-17 godina ulaz u Club Lounge posle 17 časova nije dozvoljen.

Wellness Ekskluzivan spa centar sa tradicionalnim i modernism tretmanima. Opustite se u 6 paviljona „New Ocean Front Spa“ centra direktno na plaži ili u „Uluwatu Spa“ centru.

Sa direktnim transfer servisom između aerodroma i hotela (kod rezervisane usluge transfera).

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.